Brad Pitt și Angelina Jolie s-au împăcat! „Au căzut unul în brațele celuilalt”

simeon stalpnicul png
Brad Pitt și Angelina Jolie, din nou împreunăFoto: Getty

Brangelina s-a întors. Doi dintre cei mai celebri actori de la Hollywood formează din nou un cuplu după ce în urmă cu un an, au șocat întreaga lume cu divorțul lor după o relație de 12 ani și o căsnicie de doi ani.

Acum, Brad Pitt și Angelina Jolie sunt din nou un cuplu, după ce au primit consultanță spirituală foarte intensă pentru a-i readuce împreună, precizează The Sun, conform informațiilor oferite de biograful Ian Helperin. Cu toate că sunt divorțați, Brad și Angelina s-au întâlnit față în față și au decis să dea relației o nouă șansă.

„Brad a făcut primul pas, apoi au căzut unul în brațele celuilalt. Au vărsat multe lacrimi, nu și-au ascuns nimic. Au dat toate cărțile pe față, chiar în această cameră modestă. În acel moment, au decis să dea relației un nou început.”

Biograful a mai adăugat că Angelina și Brad au depus amândoi efoturi susținute în cadrul unor ședințe de consiliere pentru cupluri despărțite și au reușit să ajungă la concluzia că merită să o ia de început.

Cei doi actori s-au despărțit în urmă cu un an, după o ceartă avută în timpul zborului din Franța spre Los Angeles, Angelina Jolie acuzându-l pe Brad Pitt că a fost violent verbal cu fiul lor Maddox. Conflictul dintre ei i-a determinat atunci să își continue zborul separat, după ce au aterizat de urgență. În perioada imediat următoare, Angelina a anunțat despărțirea de Brad Pitt.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Ameer captura video jpg
Protest3 jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg