Brian Austin Green este distrus după despărțirea de Megan Fox

Ultima actualizare:

     Brian și Megan s-au căsătorit în urmă cu 10 aniFoto: Instagram
Brian și Megan s-au căsătorit în urmă cu 10 aniFoto: Instagram

Brian Austin Green este distrus după despărțirea de Megan Fox, de luna trecută. Este foarte speriat de necunoscutul care îl așteaptă, în urma separării.

Actorul Brian Austin Green (46 de ani), binecunoscut pentru rolul lui David, din serialul de mare succes “Beverly Hills 90210”, trece prin momente grele și se simte distrus după despărțirea de soția sa, Megan Fox (34 de ani). Au trecut trei săptămâni de când Megan a luat decizia ca să se despartă, după zece ani de căsnicie, iar Brian deja nu își mai găsește locul. Starul zice că ”inima i s-a rupt complet”, după decizia ei.  ”E ceva necunoscut pentru mine. Simt un gol în stomac. Megan a fost prietena mea de 15 ani și nu vreau să pierd asta”, a spus actorul.

Ce mai fac actorii din „Beverly Hills 90210”, idolii unei generaţii! Ce mai fac actorii din „Beverly Hills 90210”, idolii unei generaţii!

Actorul Brian Austin Green confirmă divorțul de Megan Fox. ”O voi iubi mereu” Actorul Brian Austin Green confirmă divorțul de Megan Fox. ”O voi iubi mereu”

Brian Austin Green vrea să rămână căsătorit cu Megan Fox

Brian Austin Green spune că vrea cu adevărat să rămână căsătorit cu Megan Fox, ”dragostea vieții lui”. ”A iubit-o pe Megan cum nu a iubit pe nimeni altcineva. Toți prietenii știu că ar fi vrut să facă tot ce îi stă în putință pentru a o păstra și să facă lucrurile să meargă în căsnicie”, a spus o sursă apropiată cuplului. Ca să uite de suferința prin care trece din cauza despărțirii, starul se concentrează asupra lucrurilor care îl fac fericit. Are grijă de cei patru copii ai lui, Kassius, în vârstă de 18 ani, din relația cu Vanessa Mracil, Bodhi, de 6 ani, Journey, de 3 ani, și Noah, de 7 ani, născuți de Megan Fox. Brian, care are averea de 10 milioane de dolari, suferă pentru faptul că pandemia de coronavirus l-a ținut departe de platoul de filmare. Speră ca lucrurile să revină în curând la normal, fiindcă îi place mult să fie actor. ”Este foarte trist, dar speră că problemele se vor rezolva”, a adăugat sursa mai sus citată. Brian Austin Green este distrus după despărțirea de soția sa, Megan Fox.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net