Brian Austin Green pare că a uitat-o deja pe Megan Fox. S-a afișat cu noua iubită?

Brian Austin Green s-a afișat pe stradă cu o femeie misterioasă despre care se crede că ar fi noua iubită
Brian Austin Green s-a afișat pe stradă cu o femeie misterioasă despre care se crede că ar fi noua iubită

Brian Austin Green pare că a uitat-o deja pe soția lui, actrița Megan Fox, cu care se pregătește de divorț. Actorul care a devenit faimos după ce a jucat în serialul “Beverly Hills 90210” s-a afișat deja cu o femeie misterioasă despre care se spune că ar fi noua iubită.

Brian Austin Green și Megan Fox au anunțat că se pregătesc de divorț, cei doi au hotărât să se despartă, după ce, în căsnicia lor nu mai existau sentimente. Dar iată că nu a trecut mult timp, iar Brian și-ar fi găsit deja o nouă iubită și s-au afișat pe stradă. 


    Brian Austin Green s-a afișat pe stradă cu o femeie misterioasă despre care se crede că ar fi noua iubităFoto Profimedia
Brian Austin Green s-a afișat pe stradă cu o femeie misterioasă despre care se crede că ar fi noua iubităFoto Profimedia

Brian Austin Green și Megan Fox au confirmat divorțul și speră să rămână în relații bune. Deși actorul spunea că și-ar fi dorit să rămână căsătorit cu celebra vedetă, iată că acest lucru nu pare să se întâmple. 

Actorul Brian Austin Green (46 de ani), binecunoscut pentru rolul lui David, din serialul de mare succes “Beverly Hills 90210”, a trecut prin momente grele și s-a simțit distrus după despărțirea de soția sa, Megan Fox (34 de ani). A trecut mai bine de o lună de când Megan a luat decizia ca să se despartă, după zece ani de căsnicie, iar Brian părea că nu își mai găsea locul. Starul zicea că ”inima i s-a rupt complet”, după decizia ei.  ”E ceva necunoscut pentru mine. Simt un gol în stomac. Megan a fost prietena mea de 15 ani și nu vreau să pierd asta”, a spus actorul.

Brian Austin Green voia să rămână căsătorit cu Megan Fox

Brian Austin Green spunea că își dorea cu adevărat să rămână căsătorit cu Megan Fox, ”dragostea vieții lui”. ”A iubit-o pe Megan cum nu a iubit pe nimeni altcineva. Toți prietenii știu că ar fi vrut să facă tot ce îi stă în putință pentru a o păstra și să facă lucrurile să meargă în căsnicie”, a spus o sursă apropiată cuplului.

Ca să uite de suferința prin care trecea din cauza despărțirii, starul s-a concentra asupra lucrurilor care îl fac fericit. Are grijă de cei patru copii ai lui, Kassius, în vârstă de 18 ani, din relația cu Vanessa Mracil, Bodhi, de 6 ani, Journey, de 3 ani, și Noah, de 7 ani, născuți de Megan Fox.

Brian, care are averea de 10 milioane de dolari, suferă pentru faptul că pandemia de coronavirus l-a ținut departe de platoul de filmare. Speră ca lucrurile să revină în curând la normal, fiindcă îi place mult să fie actor. ”Este foarte trist, dar speră că problemele se vor rezolva”, a adăugat sursa mai sus citată. Brian Austin Green este distrus după despărțirea de soția sa, Megan Fox.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
andreea ibacka si majda jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
harry si meghan jpg
Wednesday Addams dance jpg
prater jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Risa Hirako jpg
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg