Brian Austin Green se chinuie să crească singur 3 copii! Însă a cerut custodia lor

Ultima actualizare:

    Brian Austin Green împreună cu doi dintre băiețiFoto: Profimedia
Brian Austin Green împreună cu doi dintre băiețiFoto: Profimedia

Brian Austin Green a dezvăluit cum se chinuie ca tată singur să-i îngrijească pe cei 3 copii pe care îi are cu Megan Fox. Starul, binecunoscut pentru rolul lui David, din serialul de mare succes “Beverly Hills 90210”, trece prin momente grele și se simte distrus după despărțirea de soția sa.

Brian Austin Green a dezvăluit că se chinuie ca tată singur să-i îngrijească pe cei 3 copii ai lui, Bodhi, de 6 ani, Journey, de 3 ani, și Noah, de 7 ani, născuți de Megan Fox. ”Sincer, e foarte greu. Trebuie să fiu pozitiv pe cât posibil”, a spus actorul, care încă suferă cumplit după ce a fost părăsit de femeia vieții lui, cu trei copii pe cap, în luna mai. Chiar dacă se descurcă greu cu odraslele, el a cerut custodia tuturor trei în noiembrie, după ce Megan Fox a depus actele de divorț. Brian se plânge că nu mai are nici unde să-i ducă pe copii, la filme, teatre pentru copii, la Disneyland, din cauza pandemiei de COVID-19.

Actorul Brian Austin Green confirmă divorțul de Megan Fox. ”O voi iubi mereu”

Brian Austin Green, părăsit de noua iubită. Motivul are legătură cu Meghan Fox

Ar da orice ca fosta soție să se întoarcă

Brian Austin Green spune că ar fi vrut să rămână căsătorit cu Megan Fox, ”dragostea vieții lui”. ”A iubit-o pe Megan cum nu a iubit pe nimeni altcineva. Toți prietenii știu că ar fi vrut să facă tot ce îi stă în putință pentru a o păstra și să facă lucrurile să meargă în căsnicie”, a spus o sursă apropiată cuplului. Ca să uite de suferința prin care trece din cauza despărțirii, starul se concentrează asupra creșterii copiilor. Brian, care are averea de 10 milioane de dolari, suferă pentru faptul că pandemia de coronavirus l-a ținut departe de platoul de filmare. Megan Fox a depus actele de divorţ de Brian Austin Green cu o zi înainte de Ziua Recunoştinţei. Actriţa l-a părăsit pentru Machine Gun Kelly (30 de ani). Brian Austin Green a dezvăluit că se chinuie ca tată singur să-i îngrijească pe cei 3 copii ai lor.

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el