Care sunt cele mai ciudate vedete? Să vedem ce apucături bizare are fiecare

image
George Clooney pare un tip blând, dar dacă te apropii de paharul lui... mușcăFoto: Click!

Fiecare dintre noi poate spune sincer că ”are un pitic pe creier”, mai mare sau mai mic. Însă și vedetele au ciudățeniile lor. De exemplu, Britney Spears (39 de ani) ascunde mâncarea fast-food prin casă, Madonna (62 de ani) turbează dacă nu intră pe Internet din 5 în 5 minute și Vin Diesel (53 de ani) e un tocilar care citește enorm în timpul liber. Dar nu ei sunt cei mai ciudați de la Hollywood...

Starurile internaționale au apucături extrem de ciudate. Nu le vine ușor să vorbească despre ele, așa că jurnaliștii americani au plătit bani grei menajerelor acestora să le afle ciudățeniile. Și nu sunt deloc ușor de trecut cu vederea, pentru că unele sunt așa de ciudate că pot declanșa veritabile scandaluri.

George Clooney nu împarte băutura cu nimeni

George Clooney, 59 de ani, este un consumator de tărie extrem de rafinat. El are o avere de 500 de milioane de dolari după ce a vândut brandul de tequila Casamigos pe care l-a înființat cu soțul ui Cindy Crawford, Rande Gerber. El ține sticlele de tărie închise într-un seif și rareori îi servește pe musafiri din colecția sa. Clooney a fost însurat cu Talia Balsam (1989-1993) și din 2004 e căsătorit cu Amal, cu care are doi copii, pe Alexander și pe Ella, ambii de 3 ani. Mai mult decât atât, dacă cineva pune gura pe paharul lui, Clooney ia foc.

image
Selena Gomez pare blândă și visătoare, dar devine o bestie când se cazează la hotel

Selena Gomez distrugătoarea de camere de hotel

Selena Gomez nu a reușit să se maturizeze și deși are 28 de ani și peste 75 de milioane de dolari în conturi. Cântăreața fostă divă Disney este un coșmar pentru hotelierii unde se cazează. Ea distruge pur și simplu încăperile în care petrece mai mult de 24 de ore cu petrecerile ei nebunești. Conform menajerelor, ea mânjește intenționat lenjeria patului cu machiaj, aruncă pungile cu chipsuri sub pat, varsă vin pe covor și primul lucru pe care îl face când se cazează este să spargă vaza cu flori. Evident, la final organizatorul concertului achită nota stricăciunilor.

image
Naomi Campbell nu se simte bine dacă în jurul ei nu ard lumânări aromate scumpe

Naomi Campbell este dependentă de lumânări

Naomi Campbell este una dintre cele mai excentrice din lume. La 50 de ani și cu o avere estimată la peste 80 de milioane de dolari, Naomi este și ea un coșmar pentru menajerele ei. E obsedată de lumânări și le lasă să ardă până deteriorează mobila. Aruncă la nervi cu diferite obiecte pe pereți și sparge geamurile dacă nu îi convine ceva. Înainte de a se caza la hotel ea comandă 25 de lumânări cu esențe diferite în dormitor, 10 în camera de zi și 10 în baie. Și dacă lumânările nu sunt de câte 65 de dolari bucata strâmbă din nas. Ea s-a iubit cu Adam Clayton (1993-1994), Flavio Briatore (1998-2003) și Vladislav Doronin (2008-2013).

image
Kristen Stewart stinge țigările pe podea, pe noptieră, pe masă și în ghiveciul cu flori

Kristen Stewart, pericol de incendiu!

Actrița de 30 de ani, Kristen Stewart este o fumătoare înrăită, toți amicii ei știu asta. Însă are niște apucături ciudate în privința mucurilor de țigară: le stinge pe podea, în ghiveci, pe colțul mesei sau pe noptieră. Actrița din ”Twilight” are o avere de 70 de milioane de dolari și deține o vilă măricică în Los Feliz, în apropierea casei lui Brad Pitt. Menajera ei a găsit mucuri de țigară inclusiv în frigider și se teme că, din cauza viciului, Kristen va da foc la casă într-o bună zi.

image
Demi Moore ține tot timpul cel puțin un bec aprins în casă, indiferent dacă e zi sau noapte

Demi Moore nu stă fără becuri aprinse

Demi Moore, de 58 de ani, are și ea un pitic pe creier: ține tot timpul aprinse luminile din casă. Și este foarte atentă ca becurile să aibă lumină caldă și să vină din toate colțurile. Ea are o avere de 200 de milioane de dolari, a fost măritată cu Freddy Moore (1980-1985), Bruce Willis (1987-2000)  și Ashton Kutcher (2005-2013). Până și cele trei fiice ale ei, Rumer, 32, de ani, Scout, 29 de ani și Scout, 26 de ani, îi cer permisiunea înainte să se apropie de vreun întrerupător. Demi doarme cu lumina aprinsă pentru că numai așa se odihnește.

Citește și:

George Clooney a dăruit prietenilor 14 milioane de dolari

Selena Gomez, o viaţă marcată de depresie şi neîmpliniri sentimentale. Actriţa a slăbit 15 kilograme

Matthew McConaughey vorbește cu mâncarea

Matthew McConaughey, de 51 de ani, are și el un obicei catalogat de mulți drept cel puțin bizar. Actorul care are o avere de 140 de milioane de dolari vorbește cu mânarea înainte de a o băga în gură. Inițial prietenii au crezut că este un joc special gândit de actor pentru cei trei copii ai lui Levi, 12 ani, Vida, 10 ani și Livingston, 7 ani, pe care îi are cu Camila Alves. Dar nu, Matthew McConaughey vorbește la propriu cu mâncarea și spune: ”bun, foarte bun” sau ”ia să vedem ce gust ai tu”. Sau ”la cât de roșie ești ar trebui să fii zemoasă”...

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Ameer captura video jpg
Protest3 jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg