Cariera lui Johnny Depp, pe muchie de cuțit! Actorul nu va mai juca în filmul "Animale Fantastice"

Ultima actualizare:
Johnny Depp
Johnny Depp

Începutul sfârşitului pen­­tru cariera lui Johnny Depp, 57 de ani! După ce a pierdut procesul în care încerca să se reabiliteze după ce ”The Sun” l-a numit ”agresor de soţie”, lui Depp i s-a cerut să renunţe la rolul din seria de filme ”Animale Fantastice”, care e franşiză Harry Potter.

Rolul deţinut de el în film va fi redistribuit, iar lansarea ecranizării va avea loc în 2022. Depp a relatat incidentul pe o reţea de socializare unde are 7,4 de milioane de fani şi a explicat că va face apel la decizia tribunalului britanic, conform căreia tabloidul ”The Sun” a fost îndreptăţit să îl numească ”agresor de soţie” având în vedere probele prezentate la dosar conform cărora Amber Heard a fost agresată de el de cel puţin 12 ori”. Johnny Depp a jucat rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald în filmul “Animale Fantastice” din 2016 şi apoi în ”Animale Fantastice: Crimele lui Grindenwald” din anul 2018.


    Johnny Depp
Johnny Depp

El i-a avut colegi la filmări pe Jude Law, Jamie Campbell Bower, Michael Byrne, Eddie Redmayne şi Ezra Miller. Procesul dintre Depp şi Amber Heard (34 de ani) a început în iulie, la Curtea Regală de Justiţie din Londra şi a durat 16 zile. ”Vreau să vă informez că mi s-a cerut din partea Warner Bros să demisionez din rolul Grindelwald din «Animale Fantastice» şi am respectat această solicitare”, a scris Depp pe contul lui. El a ţinut să recunoască faptul că ”în momentul de faţă, cariera lui e într-un mare impas”, dar că va continua să lupte pentru aflarea adevărului. Depp şi Amber Heard cu fost căsătoriţi între 2015 şi 2017, dar bătăile dintre ei ar fi avut loc între 2013 şi 2016. Pentru a-şi repara imaginea, Johnny Depp a deschis un proces inclusiv pe teritoriul SUA protestând împotriva unor articole care îl incriminau pe nedrept, scrise de Amber Heard în ”The Washington Post”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net