Ce dovadă nefericită arată că Prince Michael este cu adevărat fiul lui Michael Jackson

simeon stalpnicul png
Prince Michael, după internarea de la clinica elveţianăFoto: Guliver splashnews

Fiul cel mare al lui Michael Jackson, Prince Michael Jackson (20 de ani), a petrecut două săptămâni într-o clinică ultaexclusivistă eleveţiană.

Prince Michael Jackson a ajuns la spital după ce a căzut cu motocicleta, anul trecut, în Los Angeles. Cu acest prilej, tânărul a ales să se trateze şi de vitiligo, boală pe care a moştenit-o de la tatăl lui, faimosul Michael Jackson.

Acest lucru dovedeşte că el este cu adevărat fiul megastarului, în pofida bârfelor de până acum. Prince Michael a suferit un accident de motocicletă în ziua de 2 noiembrie. Bolidul i-a scăpat de sub control, din cauza carosabilului umed de la ploaie. Accidentul s-a petrecut  în timp ce tânărul se ducea la Universitatea Loyola Marymount, unde este student. Prince a fost dus de urgenţă la spital. Din ambulanţă a transmis un mesaj prin care şi-a exprimat supărarea pentru ce a suferit. A suferit răni, însă din fericire nu sunt grave şi nu şi-a rupt nici un os, deşi a spus că a tras o mare spaimă şi a văzut moartea cu ochii când s-a prăbuşit cu vehiculul. Este foarte îndrăgostit de motocicletă şi obişnuieşte să se filnmeze când o conduce. Prince a absolvit Liceul Buckley din cartierul Sherman Oaks, Los Angeles, are o companie de producţie de muzică şi filme numită King's Son şi cochetează cu cinematografia. Este student al Universității Loyola Marymount şi locuieşte în campusul acesteia. El moşteneşte 100 de milioane de dolari de la tatăl său, decedat la 25 iunie în 2009, la numai 50 de ani.

simeon stalpnicul png
La subsuoara li Prince Michael se vede clar că suferă de vitiligocă suferăFoto: Guliver splashnews
simeon stalpnicul png
Michael Jackson, cu copiii lui, Prince Michael şi ParisFoto: Guliver splashnews
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Recep Tayyip Erdogan FOTO EPA-EFE
Alexandru Rafila FOTO gov.ro
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg