Ce iubiți celebri a mai avut Kelly Preston, soția lui John Travolta? Cum s-a împușcat din greșeală

image
Kelly Preston și John Travolta au fost căsătoriți aproape 30 de ani

Moartea pe neașteptate a actriței Kelly Preston, soția lui John Travolta, răpusă de cancer la numai 57 de ani, i-a făcut pe jurnaliști să-și amintească despre relațiile ei cu alți doi actori celebri. De asemenea, a ieșit la lumină și momentul în care ea s-a împușcat din greșeală și ar fi putut să moară.

Actrița Kelly Preston, soția lui John Travolta, a încetat din viață fulgerător, după care deja s-a nceput să se vorbească despre relațiile ei cu alți doi mari actori, George Clooney și Charlie Sheen. De asemenea, s-a aflat că, în anii 1990, Kelly a fost victima unui teribil accident. S-a împușcat din greșeală cu arma iubitului său de la acea vreme. Căsătorită cu Travolta aproape 30 de ani, Kelly s-a iubit de asemenea cu George Clooney și cu Charlie Sheen. Cu Sheen a fost chiar logodită o scurtă perioadă de timp. Acesta a fost chiar acuzat că ar fi împușcat-o. În realitate, Kelly Preston s-a rănit singură cu revolverul lui Sheen. În momentul în care ea a ridicat pantalonii ubitului, revolverul a căzut din buzunar și s-a descărcat accidental.

Kelly Preston, soția lui John Travolta, a murit la 57 de ani, după o luptă cu o boală grea

Ce familie frumoasă are John Travolta!

A fost distrusă de moartea fiului

Actrița și fotomodelul Kelly Preston, soția lui John Travolta s-a stins din viață în dimineața zilei de 12 iulie după o luptă chinuitoare care a durat doi ani, cu cancerul la sân. Ea este cunoscută publicului din România datorită rolurilor din filme precum ”Mischief” (1985), ”Gemenii” (1988) - alături de Danny De Vito și Arnold Schwarzenegger și ”Jerry Maguire” (1996). Kelly Preston a fost distrusă după moartea fiului ei Jett, din 2009 și după tragedie a mai colaborat doar la ”Casino Jack” (2010) și ”Gotti” (2018). La căpătâiul lui Kelly au stat fiica Ella Bleu, de 20 de ani și Benjamin, de 10 ani. Însă o durere ascunsă a dus-o cu ea în mormânt.Kelly Preston măcinată de scandalurile lui Travolta

A suferit enorm din cauza infidelităților lui Travolta

Kelly Kamalelehua Smith a văzut lumina zilei la 13 octombrie 1952, în Honolulu, Hawaii. Numele ei înseamnă ”grădina de flori Lehua”. Mama ei a fost administrator la un centru de psihiatrie, iar tatăl ei care lucra în agricultură a murit înecat când Kelly avea doar 3 ani. Mama ei s-a măritat cu Peter Palzis, care a adoptat-o și mai avea un fiu Chris. În septembrie 1991, se mărită în cadrul unei ceremonii scientologice cu John Travolta, la bordul unui avion Concorde aparținând Air France, în drum spre Paris. I-a fost fidelă până în ultima clipă lui John Travolta și i-a luat apărarea în scandalurile sexuale din ultimii 10 ani, când starul a fost fotografiat sărutând bărbați și acuzat de mai mulți tineri de hărțuire sexuală. Kelly Preston a mai avut alți doi iubiți celebri.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
colaj mormant elisabeta a II-a
image png
Melania şi Donald Trump
cub anca pandrea png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Babele de pe Muntele Kremenț au fost avariate de bombardamentele rusești. Foto: Julian Simmonds via Yahoo News.
buzaustatiunepomicola
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png