Kelly Preston, soția lui John Travolta, a murit la 57 de ani, după o luptă cu o boală grea

Ultima actualizare:

    Kelly Preston a murit la 57 de aniFoto Instagram
Kelly Preston a murit la 57 de aniFoto Instagram

Kelly Preston a murit la vârsta de 57 de ani, după ce s-a luptat cu o boală grea timp de mai mulți ani. Soția lui John Travolta suferea de mai bine de doi de cancer la sân, boală care a și răpus-o. Trista vestea a venit chiar din partea soțului ei, celebrul actor John Travolta, care a scris pe rețelele de socializare despre acest eveniment tragic.

Kelly Preston, în vârstă de 57 de ani, a murit, după ce doi ani a luptat cu cancerul la sân, boală care în final a răpus-o. A lăsat în urmă doi copii: Ella (20 de ani) și Benjamin (9 ani). Fiul ei, Jett, a decedat la vârsta de 16 ani, în luna ianuarie 2009. 

„În dimineața zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, o soție și o mamă iubită, a decedat după ce timp de doi ani a luptat cu cancerul la sân. Ea a ales să își țină lupta cu boala departe de ochii publicului, era sub tratament de mai mult timp, fiind susținută de familie și prieteni. Ea a fost un suflet luminos, frumos și iubitor, căruia i-a păsat de ceilalți și care a adus viață în orice lucru în care s-a implicat. Familia cere înțelegere și intimitate în această perioadă”, au declarat reprezentanții oficiali ai familiei, potrivit people.com.

Kelly Preston a făcut cunoștință cu lumea cinmeatografiei încă din anul 1986 și și-a continuat munca chiar și până în anul 2018, atunci când a jucat alături de soțul ei, John Travolta. 

John Travolta, mesaj înduioșător despre soția care a decedat

„Cu inima grea vă informez că frumoasa mea soție, Kelly, a murit la doi ani de când a început lupta cu cancerul la sân. A luptat într-un mod foarte curajos, cu iubire și susținerea multor oameni. Eu și familia mea vom fi recunoscători tuturor doctorilor care s-au implicat și care ne-au ajutat. Dragostea lui Kelly va rămâne mereu în amintira noastră. Îmi voi lua ceva timp pentru a fi alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare dacă nu veți ști de noi o perioadă. Dar să știți că vă vom simți sprijinul și dragostea în acest proces al vindecării”, a scris actorul pe Instagram. 

Kelly Preston, o viață trăită pe platoorile de filmare

Născută Kelly Kamalelehua Smith, pe 13 octombrie 1962, în Honolulu, actriţa şi-a schimbat numele în Kelly Preston înainte de a obţine primul rol, în comedia romantică „Mischief” (1985).

A mai jucat în „SpaceCamp”, apoi în „Twins”, alături de Arnold Schwarzenegger şi Danny DeVito. În „Jerry Maguire”, ea era logodnica lui Tom Cruise, apoi a jucat alături de Kevin Costner, în „For Love of the Game”.

În anii 1990 a făcut parte din distribuţia unor filme ca „Holy Man”, cu Eddie Murphy şi Jeff Goldblum, „Nothing ot Lose”, cu Tim Robbins şi Martin Lawrence, şi „Jack Frost”.

L-a întâlnit pe John Travolta în 1987, pe platourile de filmare la „The Experts”. Ei s-au căsătorit în 1991, la Paris. Au avut trei copii - fiul Jett a murit în 2009.

Proiectul de suflet al lui Travolta a fost adaptarea „Battlefield Earth” a lui L. Ron Hubbard, pe care l-a coprodus şi în care a jucat alături de Preston. Filmul SF lansat în 2000 a înregistrat mari pierderi şi a primit critici nefavorabile peste tot în lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net