Ce luminiţe şi-au pus la vile celebrităţile americane!

Ultima actualizare:
Kylie Jenner are ploaie  de luminiţe pe casă şi copaci
Kylie Jenner are ploaie de luminiţe pe casă şi copaci

S-a dat startul la întrecere! În ciuda pandemiei de COVID-19, starurile şi-au împodobit vilele luxoase pentru Sărbători. Se ”bat” ca să aibă cea mai strălucitoare vilă.

La averile lor impresionante îşi permit orice! Aşa că nu e o problemă să-şi împodobească vilele de lux de milioane de dolari pentru Crăciun. Vedeta de televiziune Kim Kardashian (40 de ani) şi soţul ei, cântăreţul Kanye West (43 de ani), au împreună o avere de 4,1 miliarde de dolari.

Kylie Jenner
Kylie Jenner

Aşa că nu e de mirare că şi-au împodobit feeric megavila de 60 de milioane de dolari din Calabasas, California, spre fericirea celor patru copii ai lor, fiicele North (7 ani) şi Chicago (2 an), şi cei doi băieţi, Saint (4 ani) şi Psalm (1 an).

Jennifer Garner
Jennifer Garner

Ei au acoperit cu zăpadă artificială toţi copacii şi au pus luminiţe împrejurul proprietăţii. Sora vitregă a lui Kim, Kylie Jenner (23 de ani), care are o avere de 700 de milioane de dolari, şi-a decorat şi ea fastuos casa de 16 milioane de dolari din Holmby Hills, California, SUA.

Jennifer Garner  are proprietatea  inundată de lumini  multicolore
Jennifer Garner are proprietatea inundată de lumini multicolore

Proprietăţile uriaşe par desprinse din basme

Toţi copacii şi vila au fost împodobiţi cu o ploaie de luminiţe. Kylie are o fetiţă, Stormi, de 2 ani şi jumătate, din relaţia cu Travis Scott (28 de ani).

Jessica Simpson
Jessica Simpson

Cântăreaţa şi actriţa Jessica Simpson (40 de ani) are o avere de 200 de milioane de dolari şi o casă de poveste de 11,5 milioane de dolari în Hidden Hills, California. Ea a decorat-o cu luminiţe în culorile curcubeului, iar pe acoperiş şi în copaci a pus lumini aurii.

Jessica Simpson are luminiţe de jur  împrejurul tavanului şi în copaci
Jessica Simpson are luminiţe de jur împrejurul tavanului şi în copaci

Jessica are doi copii, Maxwell, de 8 ani, şi Ace, de 7 ani, din căsnicia cu Eric Johnson (41 de ani). Actriţa Jennifer Garner (46 de ani) locuieşte într-o casă imensă de 13,86 de milioane de dolari din Pacific Palisades, California.


    Jessica Simpson are luminiţe de jur  împrejurul tavanului şi în copaci
Jessica Simpson are luminiţe de jur împrejurul tavanului şi în copaci

Vedeta, care are o avere de 80 de milioane de dolari, a optat pentru lumini colorate care inundă noaptea proprietatea şi îi dau aspect de castel din poveşti. Garner are 3 copii, Violet, de 14 ani, Seraphina, de 11 ani, şi Samuel, de 8 ani, din căsnicia cu Ben Affleck (48 de ani). 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net