Ce surpriză i-a pregătit David Beckham Victoriei, cu ocazia zilei ei de naștere

simeon stalpnicul png
David Beckham a reunit familia pentru aniversarea Victoriei Foto: Guliver/Getty

Victoria Beckham și-a sărbătorit marți ziua de naștere alături de familie, exact așa cum își dorea, mulțumită soțului ei.

David, împreună cu cei patru copii ai cuplului, a decis să o surprindă pe Victoria cu ocazia aniversării ei, și să reunească familia pentru eveniment. Făcând parte din una dintre cele mai frumoase și îndrăgite familii de la Hollywood, aceștia au decis să se ridice la nivelul statutului pe care l-au dobândit de-a lungul timpului și să fie toți prezenți la frumosul moment în care Victoria a împlinit 44 de ani. Sărbătorita a dezvăluit că avea emoții cu privire la cum se va desfășura ziua ei de naștere, deoarece fiul ei cel mare, Brooklyn, nu era în oraș, acesta fiind ocupat cu modelling-ul. Însă David a reușit să o facă extrem de fericită pe aceasta, atunci când a reunit întreaga familie, aducându-l acasă și pe fiul „rătăcit”, pentru a celebra împreună aniversarea Victoriei.

simeon stalpnicul png
Victoria, aniversată exact așa cum și-a dorit, împreună cu familia Foto: Instagram

Fosta mebră a formației „Spice Girls” a fost extrem de entuziasmată de surpriză  și nu s-a sfiit să împărtășească cu fanii de pe rețelele de socializare, dragostea și recunosțința pe care i-o poartă soțului ei. „Te iubesc atât de mult! Îți mulțumesc că mi-ai făcut ziua de naștere atât de specială! Toți șase împreună de ziua mea!”, a fost mesajul Victoriei, care venea în completarea unei poze ce îi înfățișa pe ea și pe soțul ei.

Dar surprizele nu s-au oprit aici! Un alt detaliu de care creatoarea de modă a fost extrem de încântată a fost tortul cu care mebrii familiei au suprins-o. Nerespectând rețeata clasică, aceștia au celebrat-o pe Victoria cu un tort alcătuit numai din fructe. Cunoscând-o pe aceasta și știind că este adepta unei vieți extrem de sănătătoase, David și cei patru copii au optat pentru alegerea unei „prăjituri” din pepene roșu, căpșuni și coacăze negre. Deasupra fructelor frumos ornamentate, ce aveau aspectul unui tort real, aceștia au pus și o lumânare pentru a completa formula. Victoria s-a arătat fermecată și de această surpriză, și a decis să imortalizeze momentul în care tăia „tortul”, printr-un filmuleț publicat pe Instagram. „Multă iubire din partea unei mămici extrem de fericite”, a mai scris aceasta sub video.

simeon stalpnicul png
Ineditul tort ales pentru aniversarea VictorieiFoto: Captură Video Instagram
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
colaj mormant elisabeta a II-a
image png
cub anca pandrea png
Melania şi Donald Trump
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Episcopul Tulcii, PS Sa Visarion
Podul suspendat peste Dunăre, de la Brăila FOTO: Radu Aramă
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png