Cei mai tineri miliardari ai lumii! Femeile au cucerit topul III

Ultima actualizare:

    Kylie Jenner are 23 de aniclickpentrufemei.ro
Kylie Jenner are 23 de aniclickpentrufemei.ro

Faimoasa revistă Forbes a numărat anul acesta nu mai puţin de 2.095 de miliardari în lume. Mai mult de jumătate dintre ei au vârste între 50 şi 70 de ani, dar câţiva şi-au umplut puşculiţa cu primul miliard la vârste destul de surprinzătoare. Mai exact, 47 dintre miliardarii lumii nu au împlinit încă 40 de ani!

Unii au moştenit banii de la părinţi, cum este cazul lui Lukas Walton, al cărui bunic a fondat lanţul de magazine Walmart din SUA. Când tatăl său a murit într-un accident de maşină, în 2015, Lukas a moştenit o treime din averea familiei. Astfel, la 32 de ani, el s-a trezit în cont cu 18,8 miliarde de dolari!

Alţii şi-au creat imperiile financiare pornind de la o idee, cum este cazul lui Evan Spiegal. Pe când era student la Universitatea Stanford, Evan, împreună cu cel mai bun prieten al său, Bobby Murphy, au pus pe picioare compania Snap, care a creat aplicaţia Snapchat. Acum, la vârsta de 29 de ani, Evan este CEO-ul companiei şi are în cont 3,7 miliarde de dolari -la fel ca şi Bobby. Însă cei mai tineri miliardari din lume sunt, în prezent, femei.

Descoperă aici care este clasamentul și ce nume ocupă topul 3 cei mai tineri miliardari!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net