Cel mai cunoscut pitic, probleme grave cu alcoolul

simeon stalpnicul png
Verne Troyer încearcă să renunțe la alcool Instagram

Piticul actor Verne Troyer duce o luptă crâncenă cu dependența de alcool. Acesta a mai fost internat o dată într-o clinică de dezalcoolizare, iar acum a mărturisit pe pagina sa de Instagram că a început din nou tratamentul.

Odată cu filmul lui Augustin Powers, Verne a cunoscut faima în Statele Unite, apărând și în anul 2009 în ”Celebrity Big Brother”. Odată cu celebritatea acesta și-a schimbat și stilul de viață și a prin o ”dragoste nemărginită și neîntreruptă” pentru consumul de alcool.

simeon stalpnicul png
, Verne Troyer se luptă cu dependența de alcoolInstagram

 ”Am înțeles că mi-am dezamăgit câțiva fani și de aceea vrea să vă împărtășesc o parte din viața mea personală. După cum știți, m-am luptat cu dependența de alcool în trecut și, ei bine, nu e mereu o luptă ușoară, însă continui să lupt cu ea zi de zi. Am primit tratament în urmă cu câteva săptămâni și, din această săptămână, m-am oferit voluntar să continui să primesc ajutorul de care am nevoie. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care mi-au trmis mesaje de sprijin, cu adevărat, înseamnă mult pentru mine. Cu ajutorul vostru, voi trece peste.”, a fost mesajul publicat  de Verne, pe contul său de Instagram.

Mesajul publicat a fost citit de mii de oameni. ” Ești mai puternic decât crezi. Poți învinge asta. Continuă să lupți” sau ”Îmi place sinceritatea ta, iubesc curajul tău. Vei trece și peste asta”, au fost doar câteva dintre mesajele de încurajare ale fanilor pe Intagram.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
george simion port popular jpg
aspirină frumusețe pixabay
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
Mihai Radu jpg
BeFunky collage (33) jpg
gigi becali jpg
copii andra catalin maruta1 png