Cel mai râvnit burlac de la Hollywood se pregăteşte de însurătoare


    George Clooney (foto Reuters)
George Clooney (foto Reuters)

În sfârşit l-a încălţat o femeie! George Clooney se așază la casa lui. Actorul în vârstă de 52 de ani s-a logodit cu iubita lui, avocata Amal Alamuddin (36 de ani), după doar jumătate de an de relaţie.

Ştirea a fost confirmată de o sursă din apropierea celor doi pentru revista "People". Se pare că cel mai râvnit burlac de la Hollywood a cerut-o de nevastă şi i-a pus inelul de deget.

"George şi Amal încearcă să rămână discreţi, dar nici nu doresc să se ascundă. Cred că ei doresc ca persoanele la care ţin să ştie că logodna lor este ceva real şi că au intenţia de a rămâne împreună pentru totdeauna", a afirmat o sursă pentru revista citată mai sus.

foto Splash

foto Splash
foto Splash

Potrivit martorilor oculari, cuplul a fost văzut joi într-un restaurant de lux din Los Angeles, luând prânzul alături de top-modelul Cindy Crawford şi soţul acesteia, prieteni de mulţi ani ai actorului. Cu acea ocazie, Amal Alamuddin purta "un inel uriaş" pe deget.

George a fost căsătorit o singură dată cu actriţa Talia Balsam, între anii 1989 şi 1993. Actorul este cunoscut pentru relaţiile sale numeroase pe care le-a avut de-a lungul anilor cu femei frumoase. Printre iubitele sale se numără: Kelly Preston, Lucy Liu, Monika Jakisic, Elisabetta Canalis şi Stacy Keibler.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
Congres AUR - George Simion - 27 mar 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu