Cele mai bizare apariții de la MET Gala 2019. Credeai că nu te mai poate șoca nimic?

Ultima actualizare:

    Actorul Ezra Miller (26 de ani) a avut un machiaj psihedelicfoto: Guliver/GettyImages
Actorul Ezra Miller (26 de ani) a avut un machiaj psihedelicfoto: Guliver/GettyImages

MET Gala 2019, eveniment caritabil anual dedicat Costume Institute al Metropolitan Museum of Art din New York, a avut loc luni, 6 mai, iar crema vedetelor internaționale a acaparat atenția devoratorilor de monden și de fashion. Ținutele pot fi încadrate în multe categorii: banale, colorate, extravagante, transparente, ingenioase, dar și… bizare. Iată-le pe acelea care te fac să exclami, cu siguranță, “wow”.

Tema MET Gala 2019 a fost „Camp: Notes on Fashion”, după expoziţia îngrijită de Andrew Bolton, care va fi deschisă pe 9 mai. Un omagiu adus eseului scriitoarei şi fotografei Susan Sontag. „O sensibilitate care se risipeşte mai degrabă în articiu, stilizare, teatralizare, ironie, veselie şi exagerare decât în conţinut”, este definiţia dată de Sontag. Și iată ce au înțeles vedetele din acest “dress-code”.

Cântăreaţa R&B Cardi B a avut nevoie de opt oameni care să o susţină în parcursul ei, iar familia Kardashian a acaparat covorul roz. Kim (în latex maro), Kendall Jenner (cu pene portocalii) şi Kylie (o rochie mov cu un şarpe boa) au ajuns în capătul treptelor, alături de mama Kris Jenner şi de rapperul Kanye West, au făcut o întoarcere, au coborât, pentru ca imediat să urce din nou ca familie.

Frank Ocean a purtat un poncho Prada, Katy Perry a etalat un candelabru, o rochie plină de becuri, actorul Ezra Miller ne-a hipnotizat cu un machiaj ingenios, psihedelic, Janelle Monae a ales să poarte patru pălării în acelaşi timp, în timp ce actorul Michael Urie a optat pentru tutu combinat cu un costum bărbătesc.

Ce este MET Gala

MET gala, eveniment caritabil anual dedicat Costume Institute al Metropolitan Museum of Art din New York Gala, are loc în prima zi de luni din luna mai, la Metropolitan Museum of Art. Este unul dintre cele mai importante evenimente de modă la nivel mondial. Invitaţii poartă costume în funcţie de tema aleasă pentru fiecare ediţie. Jurnalista Anna Wintour, care a iniţiat evenimentul caritabil în 1995, l-a prezidat anul acesta împreună cu Serena Williams, Lady Gaga, Harry Styles şi Alessandro Michele, de la Gucci, care este sponsor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net