Cele mai mari minciuni pe care ni le-au spus celebritățile

Ultima actualizare:

    P. Diddy și Lindsay Lohanfoto: arhivă
P. Diddy și Lindsay Lohanfoto: arhivă

Sunt atât de obișnuiți să exagereze și să vorbească doar despre subiectele care-i favorizează pe ei, încât aproape că nu-și dau seama când omit informații esențiale sau chiar prezintă realitatea după bunul plac. Ce minciuni ne-au servit până acum starurile?

Lindsay Lohan

În timp ce îți promova piesa Speed-the-Plow, actrița Lindsay Lohan a declarat că atunci când a fost nevoită să facă muncă în folosul comunității la morga în Los Angeles – drept pedeapsă pentru prostiile pe care le-a făcut la viața ei – ea a trebuit să manevreze cadavrul lui Whitney Houston. Auci! Un oficial de la Morgă a susținut că nimeni din programul de executare a pedepselor nu a intrat în contact cu regretata cântăreață. Mai mult de-atât, acesta a spus că Whitney nici măcar nu a ajuns într-un sac de cadavru. Creepy!

P Diddy

Faimosul rapper are o reputație de milionar extravagant de întreținut, nu-i așa? Bineînțeles! Așa că de ce ar fi de mirare că s-a lăudat în public că are un avion personal a cărui întreținere costă 20.000.000 de dolari?! Apoi a spus că a fost nevoit să renunțe la avion pentru că îl costa cam prea mult. Prostii! Nici măcar nu a avut vreodată o astfel de aeronavă, nu a existat niciun avion privat înregistrat pe numele lui! Din declarațiile ulterioare ale lui P Diddy reiese că tot ce a deținut superstarul a fost o parte dintr-un avion – o aripă – înregistrat pe numele altcuiva.

Citește pe www.okmagazine.ro restul acestui articol!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net