Celebrităţi care au apelat la operaţiile estetice. Cindy Crawford: „Calitatea pielii mele se datorează chirurgului estetician‟

Ultima actualizare:

    Cindy Crawford a apelat la mai multe interveţii cu Botox. FOTO: Shutterstockclickpentrufemei.ro
Cindy Crawford a apelat la mai multe interveţii cu Botox. FOTO: Shutterstockclickpentrufemei.ro

Multe vedete susţin că nu au apelat niciodată la intervenţii estetice şi că frumuseţea lor este de la mama natură. Există însă şi celebrităţi care recunosc că au recurs la astfel de operaţii.

Intervenţiile estetice reprezintă una dintre priorităţile lumii hollywoodiene, şi asta pentru că multora le este greu să admită că au recurs la aceaste practici. Fie că este vorba de lifting facial sau de o procedură cosmetică dureroasă, cum ar fi implanturile mamare, multe staruri au refuzat multă vreme că au apelat la ac sau la bisturiu. Pe de altă parte, sunt vedete care şi-au făcut curaj şi au vorbit deschis despre experienţele lor, cu bune şi cu rele. Iată care sunt acestea!

Cindy Crawford

Deşi pledează pentru frumuseţa naturală, supermodelul Cindy Crawford a recunoscut că a apelat la mai multe interveţii cu Botox, în trecut, la nivelul feţei: „Nu am de gând să mă mint singură, după o anumită vârstă, cremele funcţionează pe textura pielii tale, dar pentru a-i reda elasticitatea de odinioară, pot conta doar pe injecţiile cu vitamine, la botox şi la colagen‟ , a spus ea, pentru InSyle. „Am o viaţă foarte simplă, sănătoasă, care face minuni. Beau multă apă, sunt atentă la ce mănânc şi fac mişcare, dar calitatea pielii mele se datorează chirurgului estetician‟, a completat Crawford.

Citeşte aici ce intervenţii estetice au Khloe Kardashian, Yolanda Hadid, Patricia Heaton!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net