Celebrități cu relații controversate. Cu cine s-au iubit vedetele și cum au încheiat totul

simeon stalpnicul png
Viața amoroasă a vedetelorgetty

Vedetele au cel mai complicat trecut, atunci când vine vorba despre viața amoroasă. Asta pentru că le este foarte greu să-și țină viața privată doar pentru ei, fiind urmărite la orice pas de paparazzi.

Paparazzi nu iartă pe nimeni și nimic. Curiozitatea acestora nu se limitează doar la a observa cu ce și cum sunt îmbrăcate divele, ci cu cine au mai ieșit în oraș sau cu cine au mai călcat strâmb. Datorită lor, de-a lungul timpului, au fost situații în care vedetele de peste ocean păreau protagonistele unui film, spre deliciul întregii lumi.

Kim Kardashian

simeon stalpnicul png
getty

Celebra Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenităților. De-a lungul timpului, vedeta a fost căsătorită de mai multe ori: din 2004 până în 2007 cu  Damon Thomas, în 2007 a avut o aventură cu Ray J, iar în 2011 a fost măritată cu starul NBA-ului, Kris Humphries, timp de 72 de zile. În prezent este soția lui Kanye West, relație care pare să funcționeze pentru brunetă. Un lucru este cert, Kim Kardashian stârnește controverse picante.

50 Cent

simeon stalpnicul png
getty

Este unul dintre cei mai norocoși bărbați, dacă ne luăm după partenerele pe care le-a avut, Cântărețul s-a întâlnit cu câteva din cele mai frumoase celebrități ale Hollyood-ului, printre care se numără și actrița Vivica A. Fox, moderatoarea Chelsea Handler și actrița Daphne Joy. Pe lângă ele, despre 50 Cent se spune că a mai avut relații cu unele dintre cele mai faimoase personaje ale lumii: Paris Hilton, Kim Kardashian și Beyoncé.

Rihanna

simeon stalpnicul png
getty

 Gusturile uimitoarei cântărețe în materie de bărbați au fost întodeauna discutate intens de fanii săi. În 2008 a început să se întâlnească cu renumitul cântăreț Chris Brown, relația dintre ei devenind agresivă. A urmat procesul în care aceasta l-a acuzat de violența fizică, iar idila s-a încheiat. Au urmat o serie de împăcări și despărțiri între ea și Drake. Matt Kemp, Shia Labeouf și Josh Hartnett sunt alte nume despre care se spune ca ar fi fost iubiții ei.

Jennifer Lopez

simeon stalpnicul png
getty

Cântăreața cu cel mai celebru posterior a fost căsătorită pentru prima dată în 1997 cu Ojani Noa, apoi cu dansatorul ei, Chris Judd, iar împreună au fost clasați printre cele mai comentate cupluri. În prezent se bucură de compania lui Alex Rodriguez, însă până aici a fost căsătorită cu Marc Anthony, a avut o relație de lungă durată cu Casper Smart, ba chiar au apărut fotografii romantice cu Drake, fostul iubit al Rihannei.

Blac Chyna

simeon stalpnicul png

Blac Chyna a participat la mai multe emisiuni televizate care i-au permis să își arate calitățile fizice și să atragă admiratori. În 2011 a început să se întâlnească cu Tyga, actualul iubit al lui Kylie Jenner și la scurt timp a urmat căsătoria și un copil. Relația lor nu a funcționat, iar, în prezent Blac Chyna are o relație cu Robert Kardashian, alături de care are acum și o fetiță. Robert este fratele lui Kylie, iar dacă cele două cupluri s-ar căsători ar deveni toți 4 o mare familie.  

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
cub oana zavoranu png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (9) JPG
image
image
image
image
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel