Céline Dion ar putea să nu mai cânte niciodată! Vezi de ce!


    Diva se luptă de luni de zile cu o infecţieFoto: Guliver splashnews
Diva se luptă de luni de zile cu o infecţieFoto: Guliver splashnews

Cântăreaţa Céline Dion (49 de ani) a fost internată de urgenţă din cauza unor probleme grave pe care le are la urechea internă. Însă lucrurile ar putea să se complice.

Vedeta a confirmat într-un mesaj pus pe Facebook că se va opera pentru a scăpa de o infecţie la ureche care o supără de luni de zile. Însă lucrurile sunt mai complicate. Revista franceză „Ici Paris” se întreabă dacă această intervenţie chirurgicală va reuşi. „Medicii au o mare responsabilitate. Ei sunt conştienţi că, la cea mai mică greşeală, ar putea să pună capăt carierei internaţionale a marii vedete”, scrie publicaţia mai sus amintită. Apropiaţii divei sunt foarte îngrijoraţi. Dacă operaţia nu reuşeşte, Céline Dion ar putea să nu mai cânte niciodată. Glasul ei fără egal ar putea să nu mai poată fi auzit. Vedeta suferă de “o tulburare la urechea medie” care o împiedică să cânte corect.

Singura ei şansă de a se vindeca rămâne această operaţie foarte riscantă. Céline, care urmează să-şi serbeze ziua de naştere la 30 martie, când împlineşte 50 de ani, este foarte afectată pentru că a trebuit să anuleze spectacolele pe care trebuia să le susţină în Las Vegas şi de tristeţea fanilor.

“Calitatea ei principală este generozitatea şi faptul că îşi dă seama că nu mai poate să se dăruiască lumii o vreme o tulbură”, a mai spus sora cântăreţei. Céline Dion are probleme de sănătate de mai bine de un an. Până acum, a recurs la picături pentru a încerca să se vindece, însă nu mai au efect. Vedeta are programat pentru vară un turneu în Asia şi Australia. La 30 martie, Céline îşi va petrece ziua de naştere în familie, privind la televizor, împreună cu cei trei copii ai ei, René-Charles (17 ani) şi gemenii Eddy şi Nelson, de 7 ani. “Poate vom merge la bowling sau la cinema sau vom sta în pat şi ne vom uita la canale Disney. Vom lua trei mic dejunuri pe zi cu ouă şi pâine prăjită, unt şi alune. Va fi minunat”, a mărturisit vedeta.

Céline Dion a fost căsătorită cu producătorul muzical René Angélil, care a lansat-o în cariera internaţională în anii 1980-1990. El a fost răpus de cancer la gât la 14 ianuarie 2016.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png