Céline Dion îşi povesteşte calvarul după ce soţul ei s-a îmbolnăvit din nou


    Celine Dion a primit în acest an 33,5 milioane de dolariFoto: WENN
Celine Dion a primit în acest an 33,5 milioane de dolariFoto: WENN

Intervievată de revista „Paris Match”, Céline Dion a povestit despre infernul pe care l-a trăit în ultimele luni. Nenorocirile au început după ce cancerul soţului ei, René Angelil, a recidivat la 15 ani de când l-a învins prima oară.

În decembrie anul trecut, René Angelil (72 de ani) a fost diagnosticat de medici cu o tumoare canceroasă la gât. Era de fapt o recidivă a cancerului de care a fost operat în urmă cu 15 ani. Soţul cântăreţei Céline Dion (46 de ani) a fost internat în spital, de Crăciun, iar ea a trebuit să pregătească singură sărbătorile pentru cei trei copii ai lor, René-Charles, de 13 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de trei ani.

„Am făcut prăjituri, am ambalat cadourile, am împodobit bradul”, spune cântăreaţa. În acelaşi timp, vedeta a trebuit să-şi continue spectacolele în Las Vegas. Nu ar fi conceput să abandoneze cariera. “Aş muri, dacă aş face asta”, afirmă ea.

Şi mai grav este că trebuie să facă faţă şi crizei de adolescenţă a băiatului cel mare, René-Charles, a mai dezvăluit Céline. „Au fost fricţiuni şi a trebuit să strâng şurubul”, a spus cântăreaţa cu tristeţe.

René Angelil şi Céline Dion sunt căsătoriţi din 1994.

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub amal george cooney png
foto sex jpeg
cub anamaria prodan reghecampf png
image
adevarul.ro
image
image
image
image
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png