Charlize Theron și-a îmbrăcat fiul în rochie și perucă. Fanii au desființat-o

Charlize Theron și-a lăsat băiețelul să se îmbrace în rochie, ca să semene cu prințesa Elsa din filmul Frozen
Charlize Theron și-a lăsat băiețelul să se îmbrace în rochie, ca să semene cu prințesa Elsa din filmul Frozen

Charlize Theron (41 de ani) a fost intens criticată de fani, după ce fotoreporterii au surprins-o împreună cu băiețelul ei pe stradă. Detaliul care le-a atras atenția celor care au desființat-o a fost faptul că băiețelul ei era îmbrăcat în rochie și purta o perucă blondă pe cap.

Ținuta, menită să-l facă pe micuțul Jackson să semene cu prințesa lui preferată, Elsa, din filmul de animație Frozen, li s-a părut inacceptabilă mai multor internauți.

Micuțul Jackson a portat cu mândrie ținuta controversată
Micuțul Jackson a portat cu mândrie ținuta controversată

Charlize Theron a fost făcută praf chiar și de persoane publice. Gazda unei emisiuni radio din Chicago, Brian Williams, a declarat că că gestul vedetei ar trebui să fie ilegal. „Cum este așa ceva legal? Charlize Theron și-a îmbrăcat fiul în rochie și perucă”, a scris jurnalistul, pe Twitter, potrivit independent.co.uk.


    Micuțul Jackson a portat cu mândrie ținuta controversatăfoto: Hepta
Micuțul Jackson a portat cu mândrie ținuta controversatăfoto: Hepta

„Rușine să-i fie lui Charlize Theron, pentru că și-a lăsat fiul adoptat de culoare să se îmbrace într-o perucă blondă și o rochie. Foarte inaceptabil”, a scris un alt utilizator pe rețeaua socială. „Charlize Theron, îți tratezi fiul ca pe un obiect ca să susții un argument politic cu... narcisism în stare pură”, a mai scris un internaut.

Alți fani i-au luat apărarea

Celebra actriță a împărțit internetul în două tabere. Pe de-o parte au fost cei care i-au criticat dur deciziile făcute în calitate de mamă, iar pe de altă parte, cei care i-au luat apărarea atunci când a fost desființată. „Ce ziceți de asta: poate că fiul lui Charlize Theron A VRUT să poarte rochia? E nebunesc, știu. Să-l lase să aibă propria lui identitate”, ascris un utilizator, sarcastic. „Fiul lui Charlize Theron a vrut să se îmbrace ca Elsa. O decizie parentală minunată. Copilul tău poate face ce îi place, asta nu o să-l «facă gay»”, a mai scris cineva. „Postările legate de fiul lui Charlize Theron îmbrăcat ca Elsa din Frozen sunt dezgustătoare, ale unor persoane cu minți închise și cu tendințe homo/transfobe”, a concluzionat un alt internaut.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png