Chris Brown a fost arestat. Ar fi amenințat o femeie cu arma

image
Chris Brown are iar probleme cu legeaFoto: Getty

Chris Brown (27 de ani) dă numai de belele! Pe care și le face cu mâna lui. Ia decizii proaste și se trezește din nou în fața polițiștilor, unde trebuie să răspundă pentru ceea ce face.

O femeie a chemat poliția din Los Angeles și l-a acuzat pe cântăreț că a amenințat-o cu arma, anunță TMZ, pentru că aceasta ar fi admirat o bijuterie. Baylee Curran, Miss California 2016, a recunoscut că-l cunoaște pe Chris, că a fost în trecut la petreceri cu el și că mereu a fost drăguț cu ea, însă ultima lor întâlnire, chiar în casa vedetei, s-a terminat prost.

simeon stalpnicul png

Conform spuselor lui Baylee, atmosfera era una plăcută, până când a mers într-o cameră în care oamenii lui Brown prezentau niște bijuterii. Femeia a luat una dintre ele pentru a o admira, dar atunci s-a declanșat “potopul”. Solistul a început să urle la ea și să-i spună să dispară din casa lui. Mai mult, a amenințat-o cu un pistol și i-a spus că trebuie să semneze un contract prin care nu divulgă nimic din cele întâmplate acolo. Câștigătoarea concursului de frumusețe a refuzat să semneze și a preferat să sune degrabă la poliție, care s-a înfățișat degrabă la locuința artistului pentru percheziție.

Chris Brown neagă acuzația

“De abia m-am trezit și am dat de polițiști la poartă și elicoptere care survoleazaă pe deasupra casei. Ce naiba mai vreți de la mine? Sunt prea obosit cu munca, am grijă de fiica mea, nu am timp de c***e urâte. Nu am timp pentru asemenea scandaluri. Dacă eu sun la poliție ca să reclam că sunt urmărit de diferite persoane, nu vine nimeni până a doua zi, dar dacă vine cineva cu acuze la adresa mea, toată echipa SWAT apare la ușă. Sunt nevinovat. Nu îmi pasă ce spun alții despre asta”, a spus Chris Brown prin intemediul unui filmuleț publicat pe Instagram.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
cub oana zavoranu png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
cub sicriu alexandru arsinel png
fostul sanatoriu scos la licitatie de CJ Olt   foto theodora trusca jpeg
Atac cu rachete rusesti in Ucraina FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png