Chris Brown, dat în judecată! O femeie a fost abuzată sexual în casa artistului

simeon stalpnicul png
Chris Brown are din nou probleme cu legea! Foto: Splashnews

Cântărețul Chris Brown a fost dat în judecată, după ce au ieșit la iveală acuzațiile unei femei, care susține că a fost abuzată sexual în timpul unei petreceri, organizate la casa faimosului artist.

O femeie, a cărei identitate este momentan ținută secretă, susține că a fost abuzată sexual în casa lui Chris Brown. Aceasta a povestit autorităților că a fost supusă unui tratament violent și abuziv, fiind forțată să întrețină relații sexuale fără consimțământul ei. Femeia a susținut că această întâmplare a avut loc anul trecut, iar acuzațiile au fost îndreptate, de asemenea, și asupra unui alt cântăreț din anturajul lui Brown. 

„Acesta este unul dintre cele mai oribile cazuri de abuz sexual pe care le-am văzut. Clienta noastră, pe care o vom numi Jane Doe, a fost traumatizată grav de ceea ce i s-a întâmplat”, a declarat avocata victimei, Gloria Allred, în cadrul unei conferințe de presă.

Conform dosarului depus în instanță, Jane Doe a participat la un concert și apoi a fost invitată la o petrecere de către Chris Brown și prietenul său, rapperul Young Lo, pe numele său real Lowell Grissom Jr. Ajunsă la locul respectiv, care era un studio de înregistrări, aceasta a susținut că i s-ar fi confiscat telefonul mobil și că nu i-ar fi fost înapoiat, decât dacă ar fi mers acasă la Chris, unde ar fi continuat petrecerea. Fata a povestit că atmosfera de acolo era una degradantă, mai multe femei înreținând relații sexuale cu cei doi acuzați, în urma consumului de droguri, precum cocaină sau Molly, care le erau puse la discreție, invitaților. „Jane Doe” a mărturisit că i s-au oferit și ei astfel de pastile, dar le-a refuzat. 

simeon stalpnicul png
Artistul este cunoscut pentru stilul său haotic de viață Foto: Instagram

Reclamanta a declarat că a fost violată de mai multe ori de prietenul lui Brown, Lowell, și mai mult decât atât, aceasta a fost obligată să întrețină relații intime și cu o femeie. „Jane Doe a fost foarte traumatizată de suferințele pe care a fost obligată să le îndure. Ea nu vrea ca nicio altă tânără să suporte astfel de violențe sexuale într-un mediu cu droguri și arme”, a specificat avocata victimei, potrivit Hollywoodreporter.

Așa-zisa „Jane Doe” a mers la poliție după incident, iar acum există o anchetă penală în desfășurare, bazată pe mărturiile ei, care conțineau și detalii despre faptul că învitații erau în posesia unor arme de foc, în momentul respectiv. Aceasta a apelat și la ajutorul unor centre de tratare a victimelor violurilor. Chris Brown, Lowell Grissom Jr și alte persoane aflate la petrecere sunt acuzate de agresiune sexuală, violenţă şi provocare intenţionată de suferinţă emoţională. Cântărețul este pus sub acuzare deoarece a permis ca astfel de abuzuri să aibă loc în locuința sa.

Nu este prima oară când Chris Brown are probleme cu legea, acesta fiind condamnat în 2009 pentru violență domestică împotriva Rihannei, iubita lui de la acel moment. Recent, au apărut, de asemenea, imagini controversate ce-l înfățișau pe acesta în timp ce sugruma o tânără. Momentan, nu există niciun răspuns oficial al cântăreților privind acuzațiile aduse.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
andrei rosu mihaela bilic png
image png
Serghei Lavrov FOTO EPA-EFE
Iarna Poiana Brasov vremea FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png
cub rona harner png