Cindy Crawford se ducea la casting păzită de părinți: „Tata a crezut că modellingul înseamnă prostituție”

Ultima actualizare:

Cindy Crawford (53 de ani) nu are nevoie de prezentare! Celebru model al anilor ’90 a avut o carieră de succes în lumea modei și continuă să fie un nume relevant în industrie.

Cindy Crawford, într-o rochie mulată, de culoare roșie
Cindy Crawford este în continuare un model de succes (Foto: GETTYIMAGES)

Cindy Crawford se ducea la casting păzită de părinți

Vedeta a dezvăluit, însă, că în tinerețe tatăl ei a privit cu scepticism modellingul, pe care nu îl considera un loc de muncă real. „Tata credea că este vorba de prostituție. De aceea, părinții mei au venit cu mine la fiecare casting”, a explicat Cindy, potrivit revistei People. Crawford, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, a apărut pentru prima dată pe coperta unei reviste în anul 1984 și a semnat cu agenția de modelling Elite New York în 1986. Fiica ei, Kaia Gerber (22 de ani) îi calcă pe urme în lumea modei și nu e de mirare, căci tânăra a moștenit frumusețea mamei sale.

Cindy Crawford apare în The Supermodels, alături de alte frumuseți iconice ale epocii, inclusiv Christy Turlington, Linda Evangelista și Naomi Campbell. Documentarul va fi lansat pe 20 septembrie. 

În cel mai recent clip, ea a dezvăluit că nu știa mai nimic despre modeling și că nu a avut încredere în ea la început.  

„Niciodată nu m-am gândit la modeling. Nici nu știam că este o muncă adevărată. Nu știam cum voi ajunge de la DeKalb, Illinois, la o revistă”, a spus ea. Documentarul se concentrează pe modelele de top ale anilor 90. Serialul este regizat de câștigătorul premiului Oscar Roger Ross Williams și Larissa Bills, și a fost produs de Brian Grazer și Ron Howard.

Clipul s-a rezumat la niște filmări inedite cu ea la începuturile carierei sale ilustre. Recent, Cindy a apărut pe coperta revistei Vogue, ediția din Septembrie, alături de, Linda Evangelista (58 de ani), Naomi Campbell (53 de ani), Christy Turlington (54 de ani). Toate au purtat haine negre, la ședința foto.

image
image
image
image
image
image
cub ioana ginghină cristian pitulice png
angelina jolie gettyimages jpg
Este vorba despre Nicole Cherry, artista care a plecat la căldură doar împreună cu soțul ei și câțiva prieteni
Natalia Mateut e prezentatoare la Antena Stars
Rona Hartner a lăsat în urmă ei multă durere și o fiică adolescentă de 15 ani, pe Sumayla
banner traistariu eurovision png
Cristian Țânțăreanu ar putea să-l ajute pe Columbeanu Sursa: Facebook
banner gabriela cristea png