Copiii celebri au luat-o razna. Idolii se luptă cu dependenţele VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:
Lindsay Lohan este o fată rea
Lindsay Lohan este o fată rea

Cine ar fi crezut că celebritatea este copleşitoare? Copiii minune ai Hollywood-ului nu au făcut faţă şi au ajuns de la poveşti cu vrăjitori şi staruri pop la apariţii demne de filmele pentru adulţi şi dependenţă de droguri. Haideţi să vedem cum "s-au transformat" câţiva dintre idolii adolescenţei noastre.

Cât de dor ne este de Hannah Montana! Am crescut cu ea şi ne-am maturizat în acelaşi timp! Însă Miley Cyrus nu mai are nici pe departe inocenţa care a consacrat-o! Imediat după terminarea serialului Miley a adoptat o imagine de "fată rea": s-a tuns scurt şi s-a vopsit blond, iar ţinutele ei au devenit aproape inexistente! Ba unde mai pui că "şi-a completat" imaginea de "bad girl" cu tatuaje şi dependenţa de stupefiante. Cu toate astea, Miley a reuşit să îşi şocheze admiratorii cu adevărat în 2013. Invitată la gala MTV VMA 2013, Miley a avut o prestaţie demnă de filmele pentru adulţi! Îmbrăcată sumar, a dansat lasciv cu colegul de scenă Robin Thicke, iar atitudinea ei a stârnit nenumărate critici şi controverse. Dar nu s-a oprit aici! La scurt timp după "isprava" cu pricina, a lansat videoclipul piesei "Wrecking ball", în care apare complet dezbrăcată. Ba mai mult, a apărut pe scenă cu un penis din cauciuc!

Denumită şi "copilul rebel al Hollywood-ului", Lindsay Lohan a apărut în presă mai mult din cauza scandalurilor în care este implicată, decât datorită reuşitelor actoriceşti! Chiar dacă are doar 29 de ani, actriţa are la activ mai multe arestări. A fost reţinută de mai multe ori pentru furt, conducere sub influenţa alcoolului, consum de droguri şi pentru că a dat cu maşina peste un pieton! Cu toate astea, Lindsay nu mai este nici pe departe copilul naiv şi inocent din "The parent tramp", filmul care a propulsat-o pe culmile celebrităţii încă de la o vârsta fragedă.

Justin Bieber face plajă nud pe iaht
Justin Bieber face plajă nud pe iaht

Nici Justin Bieber nu a stat departe de închisoare. Cântăreţul s-a lansat, încă de la nouă ani, cu melodia "Baby" şi de atunci a creat o adevărată isterie printre admiratoare! Succesul lui a crescut de la an la an iar asta l-a copleşit. Chiar dacă are doar 21 de ani, de-a lungul timpului a fost implicat în nenumărate scandaluri şi arestări pentru posesie de stupefiante, pentru că a lovit un poliţist şi pentru altercaţii destul de grave în diferite locaţii. Chiar şi aşa, Bieber a mai creat un scandal din cauza relaţiei năbădăioase cu Selena Gomez şi nu de puţine ori au fost amândoi acuzaţi de consum de stupefiante! Ba mai mult cântăreţul îşi "completează" imagine de băiat rău cu tatuaje şi cu poze postate pe reţelele de socializare în care apare complet dezbrăcat. Ce e drept, a făcut deliciul admiratoarelor.

Amanda Bynes a fost arestată de mai multe ori pentru posesie de droguri
Amanda Bynes a fost arestată de mai multe ori pentru posesie de droguri

Ele sunt cele mai cunoscute exemple, însă lista poate continua! Amanda Bynes, "adolescenta cu chip de înger" de la Hollywood a trecut de mai multe ori pragul închisorii pentru consum de droguri, Demi Lovato a avut probleme psihice din cauza unei decepţii în dragoste, iar McCauley Culkin este binecunoscut faptul că problemele cu stupefiantele l-au distrus!


    Amanda Bynes a fost arestată de mai multe ori pentru posesie de droguriFoto Wikipedia
Amanda Bynes a fost arestată de mai multe ori pentru posesie de droguriFoto Wikipedia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net