Copiii neştiuţi ai eroilor din "Tânăr şi neliniştit". Totul despre noile personaje

Ultima actualizare:

    Serialul "Tânăr şi neliniştit" se difuzează de 41 de ani
Serialul "Tânăr şi neliniştit" se difuzează de 41 de ani

De 41 de ani de când se filmează “Tânăr şi neliniştit”, fanii serialului au parte de surprize de la un sezon la altul.

Telespectatorii din România urmăresc în acest moment episoadele din 2009, iar până vor ajunge 2014 fanii vor mai avea parte şi de alte surprize, ca de exemplu apariţii ale unor personaje copii despre care nu se prea ştia sau despre care s-a uitat.

În Genoa City, orăşelul din “Tânăr şi neliniştit”, copiii personajelor cresc de la un episod la altul precum Făt Frumos din poveste. Explicaţia speciaşliştilor a fost că aceştia suferă de “Sindromul Creşterii Rapide” şi aşa se face că ei ajung peste noapte adulţi.

Despre multe dintre personajele viitoare care vor apărea în serial mulţi fani nu ştiau că există sau au uitat de existenţa lor. Iată mai jos copiii personajelor principale care vor reveni în “Tânăr şi Neliniştit” în perioada următoare.   

Personajele principale din serial au numeroşi copii, unii de care fanii nu ştiau
Personajele principale din serial au numeroşi copii, unii de care fanii nu ştiau

Dylan McAvoy este fiul lui Paul Williams (Doug Davidson) şi al lui Nikki Newman (Melody Thomas Scott) născut după ce aceştia au avut o relaţie în tinereţe. Tânărul a fost dat spre adopţie în Chicago şi crescut de părinţii adoptivi Penelope Harrison şi Terry McAvoy, amândoi decedaţi. Coincidenţa face ca Terry să fie fratele lui Phyllis şi să ajungă în Genoa City. Dylan este interpretat de Steve Burton (44 de ani) care va apărea în serial în episoadele filmate din ianuarie 2013.

Ricardo Carl William este fiul lui Paul Williams (Doug Davidson) si al lui Isabelle Brana (Eva Longoria), cei doi fiind căsătoriţi o perioadă scurtă. Tânărul s-a născut în 2002, pe 10 mai şi după divorţul părinţilor a plecat cu mama sa. Se întoarce în Genoa City în septembrie 2011 ca adolescent şi va fi interpretat de Perer Porte (29 de ani). Din păcate, personajul va avea parte de o moarte violentă aşa că nu va rămâne prea mult în serial. 

Nathan Oliver Hastings este fiul Oliviei (Tonya Lee Williams) şi al lui Nathan Hastings (Nathan Purdee). Născut în 1992 a dispărut, la un moment dat din Genoa City şi va apărea în 2011 ca Dr. Nathan Oliver Hastings. Tânărul va fi interpretat de Walter Fauntleroy (28 de ani) şi va avea parte de multe întâmplări neprevăzute.

Kyle Jenkins Abbott este fiul lui Jack Abbott (Peter Bergman) si al lui Diane Jenkins (Maura West), apărut după ce femeia şi-a făcut înseminare artificial cu sperma lui Jack după care dispare. Tânărul s-a născut pe 8 ianuarie 2001 şi se întoarce în Genoa City în 2012 când deja este adolescent. Acesta este interpretat de actorul Hartley Sawyern (29 de ani) şi va avea şi el parte de relaţii cu Eden, Phyllis şi Summer.

Mariah Copeland este sora geamana a lui Cassie Newman, fiica lui Sharon (Sharon Case) şi a lui Frank Barritt, un fost iubit. Fetele s-au născut pe 8 ianurie 1991 şi au fost depărţite încă de la naştere. În 2014 Sharon va afla că a avut gemeni când a născut, ea ştiind doar de Cassie. Mariah a fost dată spre adopţie unei alte familii şi astfel când tânăra apare în Genoa City va fi un şoc pentru toată lumea. Tânăra va fi interpretată tot de Camryn Grimes (24 de ani), cea care a renunţat la rolul lui Cassie în 2005.

Daisy Carter Romalotti este fiica Sheilei Carter (Kimberlin Brown) şi al lui Tom Fisher (Roscoe Born). Ea şi Ryder Callahan sunt gemeni şi au apărut în Genoa City în 2009. Cei doi s-au născut pe 25 mai 1988 şi au fost multă vreme despărţiţi, întâlnindu-se din nou în Genoa City. Cei doi sunt interpretaţi de Yvonne Zima (25 de ani) şi de Wilson Bethel (30 de ani). Când Lauren va afla că Sheila are gemeni cu socrul ei are un şoc.

Fenmore Michael Baldwin este fiul lui Lauren Fenmore (Tracey E. Bregman) şi al lui Michael Baldwin (Christian Jules LeBlanc), plecat la studii. Născut pe 13 octombrie 2006, apare din nou în Genoa City în iunie 2012 ca adolescent interpretat de actorul Max Ehrich (23 de ani). Tânărul va avea o relaţie cu Summer Newman, fiica lui Victor Newman. 

Iată o galerie cu actorii care vor interpreta aceste personaje

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net