Cristiano Ronaldo i-a trimis prietenei sale, din greşeală, o poză cu altă femeie goală

Cât de indiscret este Cristiano Ronaldo! Asul cu balonul rotund a primit în acest weekend o fotografie "picantă" de la una din fanele sale şi, nici una, nici două, a decis să o trimită mai departe tuturor, inclusiv iubitei sale, modelul Irina Shayk. Partea proastă este că nu trebuia să primească acest mail, deşi, din fericire, rusoaica nu este o femeie geloasă, scrie Europa Press.

Cotidianul Sunday Mirror a publicat ştirea acestei ciudate neînţelegeri din cuplul Ronaldo-Shayk, provocată de una din miile de fane ale jucătorului lui Real Madrid.

Imaginile în chestiune erau ale unei tinere care purta un tricou minuscul cu mesajul "Too hot to handle" (Sunt prea fierbinte ca să-mi faci faţă).

CR7 a decis să trimită mai departe pozele semi-nud ale fetei unor prieteni, dar, din nefericire, fără să vrea a adăugat-o la lista "fericiţilor beneficiari" şi pe iubita sa.

"Telefonul mobil al lui Cristiano a sunat zilele acestea încontinuu, iar mailul i s-a umplut de mesaje. Toţi prietenii săi voiau să ştie cine era tipa din fotografii", a declarat unul din amicii portughezului.

Citeşte mai multe pe adevarul.es

cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
cosmin selesiB jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png