Cum a rămas însărcinată la 50 de ani Janet Jackson?

Ultima actualizare:

    Janet Jackson şi soţul s-au chinuit timp de patru ani să aibă un copil
Janet Jackson şi soţul s-au chinuit timp de patru ani să aibă un copil

A rămas la fel de discretă de când a anunţat că va avea primul său copil! Fratele cântăreţei Janet Jackson, Tito Jackson (62 de ani), a făcut în sfârşit dezvăluiri despre sarcina vedetei.

Sora mai mică a lui Michael Jackson, Janet Jackson, care a împlinit 50 de ani la 16 mai, și-a surprins fanii după ce a anunțat la începutul lunii aprilie că își suspendă turneul "Unbreakable" pentru a se dedica vieții de familie, alături de soțul ei, Wissam Al Mana, fără a oferi alte detalii. Curând s-a aflat că diva aşteaptă primul copil, fără alte amănunte. Iată că producătorul Tito Jackson a dezvăluit pentru prima oară că sora lui a apelat la fertilizare in vitro pentru a rămâne însărcinată. “Ea e bine. După cum ştiţi, a renunţat la turneu pentru a avea grijă de sănătate”, a declarat acesta la postul de radio Sirius XM. El a adăugat că Janet nu ştie sexul copilului. Speră numai ca bebeluşul să fie sănătos. Nu a conceput să recurgă la o mamă surogat pentru a-i naşte copilul.

E conştientă de riscul sarcinii

Janet Jackson s-a căsătorit cu miliardarul Wissam Al Mana din Qatar în 2012. De atunci, s-au chinuit neîncetat să aducă pe lume un copil. Conştientă de riscurile unei sarcini la vârsta de 50 de ani, Janet Jackson doreşte să-şi protejeze intimitatea. ”O considerăm pe Janet ca şi cum ar fi copilul nostru şi acum ea e pe cale să aducă pe lume un copil. Sunt mândru să devin din nou unchi şi abia aştept să văd cu cine va semăna copilul ei. Janet va fi o mamă minunată, fiindcă e foarte strictă. Dar eu i-am spus că sunt cea mai pricepută persoană de pe planetă la scimbarea scutecelor”, a spus un alt frate al divei, Jermaine Jackson, de 61 de ani. Janet se iubeşte cu Wissam din vara lui 2010 şi s-ar fi convertit la islamism pentru el, potrivit "National Enquirer". Ea a declarat că e gata să poarte văl şi veşminte precum femeile musulmane pentru a-şi face soţul fericit. Însă Wissam mai are trei neveste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net