Cum arată vila din Beverly Hills, pe care Ashton Kutcher şi Mila Kunis cer 14 milioane $

Ultima actualizare:
Ashton și Mila sunt căsătoriți din 2015 și au doi copii
Ashton și Mila sunt căsătoriți din 2015 și au doi copii

Actorii Ashton Kutcher şi Mila Kunis au scos la vânzare proprietarea pe care o deţin în Beverly Hill şi cer 14 milioane de dolari, potrivit Variety. Casa are o suprafaţă de 2.240 de metri pătraţi, cinci dormitoare şi 5,5 băi.

Aceasta este principala reşedinţă a familiei şi prima pe care au cumpărat-o împreună după căsătorie. Cuplul a început deja construcţia unei case mult mai mari în aceeaşi zonă a Beverly Hills. În aşteptarea vânzării, familia locuieşte într-o casă evaluată la 10 milioane de dolari, aflată pe plaja din Carpinteria (California). Reşedinţa „tradiţională”, cum este descrisă de agenţia imobiliară, a fost construită în 1999. Ea a fost cumpărată de cuplu în 2014 pentru 10,2 milioane de dolari. Înainte de asta, proprietatea a aparţinut fostului CEO Viacom Tom Freston.

Curtea de 2.000 de metri pătraţi abundă de vegetaţie şi aici este construită şi o piscină. Printre vecini se numără nume importante din showbiz-ul mondial: Adele, Jennifer Lawrence, Katy Perry, Nicole Kidman şi Keith Urban, Cameron Diaz şi Benji Madden, Nicole Richie şi Joel Madden, Nick şi Joanna Swisher, Penelope Cruz, Zoe Saldana şi Ziggy Marley.


    Ashton și Mila sunt căsătoriți din 2015 și au doi copiiFoto: Profimedia
Ashton și Mila sunt căsătoriți din 2015 și au doi copiiFoto: Profimedia

Ashton şi Mila au decis să nu-și lase averea copiilor

Actorii au o avere de 255 de milioane de dolari, însă au decis deja să-i dezmoştenească pe cei doi copii ai lor. Ei susţin că nu vor lăsa nimic ca moştenire odraslelor lor. “Ne vom da toţi banii pentru opere de caritate. Dacă fiica şi fiul nostru îşi vor face firme, vom investi în acestea, dar nu le vom lăsa nimic ca moştenire”, a declarat Ashton Kutcher, anul trecut, care mai spune că nu vrea copii răsfățati.

Citește și:

Poftiţi în cartierul de 114 milioane $ unde stau vedetele. Cât te costă să stai aici

Ce copii simpatici au Ashton Kutcher și Mila Kunis! Actorul, supărat că a fost fotografiat

image
image
image
image
image
image
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png
banner georgiana lobonț png