Cum i-a alungat soțul lui Elton John pe oamenii de încredere ai starului


    Încet-încet, se pare că Elton John își lasă întreaga viată în mâinile partenerului său de viață, David FurnishFoto: Getty Images
Încet-încet, se pare că Elton John își lasă întreaga viată în mâinile partenerului său de viață, David FurnishFoto: Getty Images

Mai mulți oameni de încredere din jurul lui Elton John l-au părăsit pe celebrul cântăreț din cauza lui David Furnish (53 de ani), soțul mai tânăr al artistului.

David Furnish, partenerul de viață al lui Elton John, intervine din ce în ce mai mult în cariera cântărețului. Acest lucru i-a nemulțumit profund pe oameni din stafful lui Sir Elton care au fost alături de el o viață întreagă. Rând pe rând, au început să-l părăsească...

Cine l-a părăsit pe Elton John

Primii care s-au săturat de David Furnish au fost managerul John Reid și asistentul personal, Bob Halley. Dacă în urmă cu doi ani de zile Elton John (68 de ani) plătea 250,000 de lire sterline pentru o petrecere dată în cinstea zilei de naștere a valetului său, ei bine, Mike Hewitson nu mai este nici el în preajma lui Sir Elton.

Un alt personaj care l-a abandonat pe Elton John este Frank Presland. Avocat extrem de combativ, acesta i-a servit interesele artistului timp de peste două decenii. Astăzi, nu se mai află aproape de Rocket Music, una dintre firmele pe care le administra și la care Elton John era co-fondator.

Johnny Barbis l-a cunoscut pe Elton John în urmă cu 30 de ani și a fost directorul executiv al companiei Island Records. A lucrat împreuna cu John Lennon și formația U2 și era managerul lui Elton John care se ocupa de operațiunile starului din America de Nord. Evident, și el a dispărut din peisaj.

Elton John și David Furnish, la un eveniment, în 2012
Elton John și David Furnish, la un eveniment, în 2012

Todd Interland a fost angajatul lui Sir Elton vreme de 16 ani. Interland îi manageria pe artiștii care semnaseră cu Rocket Records, incluzându-i aici pe James Blunt și Lily Allen. Era responsabilul cu noile oportunități de dezvoltare ale companiei. Anul trecut, Interland a părăsit compania și l-a luat cu el și pe James Blunt!

Până și frizerul l-a abandonat pe Elton John! John Fallon a fost alături de Sir Elton timp de 12 ani și a făcut înconjurul lumii pentru cântăreț.

Săptămâna trecută au ieșit la suprafață mai multe speculații. Din cercul personal al lui Elton John ar fi ieșit și Garry Farrow, omul care se ocupa de PR. El nu a plecat, totuși, în liniște. “Contractele, relația cu media și noua direcție privitoare la relațiile publice promovate de noul management al lui Elton John nu mai sunt compatibile cu viziunea mea.” Motivul despărțirii? Se pare că Farrow, care se cunoștea cu Elton John încă din anii ’70, a fost solicitat să semneze un contract de confidențialitate draconic. Persoana care a insistat pentru acest contract a fost David Furnish, soțul cântărețului.

Farrow a lăsat să se înțeleagă faptul că Furnish își dorește să-i promoveze imaginea lui Elton John de parcă ar fi un pop-star care abia acum atinge vârful carierei, cu toate că el, acum, este un artist super-bogat și care deja a intrat în patrimoniul lumii artistice și al muzicii.

Sheila, mama lui Elton John, a fost alături de fiul ei la nunta cu David Furnish care a avut loc pe 21 decembrie 2005 la în Berkshire (Windsor).
Sheila, mama lui Elton John, a fost alături de fiul ei la nunta cu David Furnish care a avut loc pe 21 decembrie 2005 la în Berkshire (Windsor).

Elton John s-a certat și cu mama lui

Interesant este că Elton John nu a mai discutat de șapte ani cu Sheila (90 de ani), mama sa. Exact, din cauza lui David Furnish! Cei doi s-au înstrăinat din momentul în care Elton i-a cerut mamei sale să rupă toate contractele pe care le avea cu fostul manager John Reid și cu fostul său asistent personal, Bob Halley. Sheila a refuzat, afirmând că Bob îi este ca un fiu. Elton a avut o criză de nervi și i-a spus că o urăște!

Cum s-a cunoscut Elton John cu David Furnish

John Elton, un tip temperamental, generos și extravagant, l-a întâlnit pe sofisticatul David Furnish în 1993. Îndrăgostit de lux și de cercurile înalte ale societății, Furnish a făcut cunoștință cu John Lennon la o petrecere care a avut loc în Windsor. Pe vremea aceea, Elton John era în plină perioadă de reabilitare. Se lupta cu dependența de cocaină. Era bulimic și se simțea neiubit, abandonat! Artistul a povestit că trecuse peste o perioadă în care priza cocaina la fiecare patru minute.

Relația cu David i-a salvat viața lui Elton. Cel puțin așa a mărturisit. “Este duminică… A fost la petrecere… Oare cât de devreme pot să îl sun? Și l-am sunat la 11:00, învitându-l la cină.” Cei doi au devenit parteneri civili în 2005 și s-au căsătorit în decembrie, anul trecut.

Între timp, Furnish a devenit un star pe scena socială a high class-ului londonez. Admiratorii săi afirmă că este perspicace și are o minte ascuțită. Faptul că vrea să-I revigoreze cariera lui Elton John ar arăta, de fapt, cât de mult îl iubește.

Relația de cuplu a celor doi a fost cimentată de apariția celor doi copii, Zacharay (4 ani) și Elijah (2 ani), născuți de o mamă surogat. Pentru micuți, Sir John este Daddy iar Furnish este Papa.

Ce face acum, Elton John

Elton John este în plin turneu. Tocmai ce a fost în Australia iar, în ianuarie, va concerta în Los Angeles. De multe ori spune că va ieși la pensie sau o va lăsa mai moale, dar nu dă semne că ar face așa ceva. Până la urmă, Furnish i-a stabilit un ritm destul de alert. În schimb, el a fost văzut în ultimele luni petrecând alături de supermodelul Cindy Crawford și cu George Clooney. Interesant este că Furnish a fost surprins și în compania lui Yoko Ono la premiile oferite de revista Attitude.

Interesant, pentru că David Furnish este acuzat că intervine în cariera lui Elton John la fel cum Ono a fost acuzată că a făcut-o cu cea a lui John Lennon.  

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg