Cum reușește Michelle Obama să se mențină într-o formă de invidiat, la cei 60 de ani ai săi. A dezvăluit dieta pe care o urmează

Michelle Obama își păstrează neatins statutul de fostă Primă Doamnă a Americii. Soția fostului președinte se menține într-o formă de zile mari la cei 60 de ani pe care îi are. 

Michelle Obama / foto: ShutterStock
Michelle Obama / foto: ShutterStock

Michelle Obama reușește să sfideze într-un mod demn de apreciat trecerea anilor. Cu toate că nu se mai află la prima tinerețe, aceasta are grijă să se mențină mereu radiantă, afișând o siluetă trasă ca prin inel. 

Cum slăbește Michelle Obama

Michelle Obama a rămas în continuare o figură importantă în fața celor de acasă și a luminii reflectoarelor, după ce în anul 2017 a părăsit funcția de Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Cu toate că nu are o agendă liberă, aceasta reușește să aibă un stil de viață cât se poate de sănătos și echilibrat. 

În nenumărate ocazii a vorbit despre mâncărurile sale preferate. În mod normal optează la micul dejun pentru omletă, cârnații de curcan și grapefruit, potrivit New York Times. De asemenea, există mici excepții pe care le face atunci când are poftă de gofre. 

  „Alegerea unei diete sănătoase nu este despre privațiune, este despre chilibru. Este despre moderație. Așa cum le spun copiilor mei, atâta timp cât mănânci fructe și legume la fiecare masă, vei fi în regulă dacă ai pizza sau înghețată din când în când. Problema apare atunci când răsfățurile devin obiceiuri”, a precizat Michelle Obama pentru Everyday Health, potrivit Eatingwell.

  „Aproape în fiecare vineri mănânc, de exemplu, o pizza vegetariană cu blat din făină integrală”, a afirmat ea.

Vedeta recunoaște că are momente când se abate de la diete

Michelle Obama a recunoscut faptul că în anumite momente are mici pofte culinare, pe care nu ezită să și le satisfacă. 

  „Cartofii prăjiți. Îi iubesc. Și nu mi-e frică să vorbesc despre asta pentru că este important să realizăm că alimentația sănătoasă nu trebuie să fie o abordare de tipul totul sau nimic”, a mai precizat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net