Cumpărăturile l-au băgat în scaunul cu rotile

23 decembrie 2015 . Petrece peste 6 ore printre rafturile unui magazin din New York
23 decembrie 2015 . Petrece peste 6 ore printre rafturile unui magazin din New York

Elton John nu a fost niciodată genul sportiv, dar făcea faţă unei sesiuni de cumpărături. Anul acesta însă, cântăreţul a ajuns în scaunul cu rotile după ce a petrecut şase ore printre rafturi şi patru ore la Disneyland.

La cei 68 de ani ai săi, Elton John se ţine bine, dar nu mai face faţă maratoanelor de cumpărături. După ce miercuri a fost cu soţul lui, David Furnish (53 de ani), la centrul comercial Barney’s din New York, unde a petrecut mai bine de şase ore printre rafturi, Elton a clacat în Ajunul Crăciunului. Paparazzi l-au surprins că se împleticea când a ieşit din magazin şi l-au întrebat dacă a păţit ceva. Evident că britanicul a fost vehement. „Nu am nimic”, a spus el. Însă Elton John, care are o avere de 320 de milioane $, avea să o ia de la capăt a doua zi.


  23 decembrie 2015. Petrece peste 6 ore printre rafturile unui magazin din New YorkFoto: Guliver/Splashnews
23 decembrie 2015. Petrece peste 6 ore printre rafturile unui magazin din New YorkFoto: Guliver/Splashnews

Le-a promis celor doi copilaşi Zachary şi Elijah (5 ani) că merge cu ei la Disneyland, în Anaheim, California. Însă după patru ore, picioarele i-au cedat fără drept de apel. Noroc cu cei doi bodyguarzi care au făcut rapid rost de un scaun cu rotile. Zachary a profitat că părintele său beneficiază de “transport gratuit” şi i s-a suit în poală. De data aceasta, Elton John a trebuit să-şi recunoscă beteşugul: „M-am accidentat la o gleznă în timp ce ne plimbam prin parc. Nu e nimic serios”, a încercat el să justifice simptomele bătrâneţii. „E adevărat că s-a accidentat la gleznă, dar nu a vrut să amâne vizita la Disneyland pentru că şi-ar fi dezamăgit copiii”, a declarat, pentru Daily Mail, purtătorul de cuvânt al starului. Gurile rele spun însă că după vizita la Barney’s, Elton John a făcut febră musculară şi abia a putut dormi noaptea din cauza cârceilor.

FotoJet (2) jpg
FotoJet (6) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (8) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi