David Beckham, criticat pentru că și-a pupat fetița pe buze

image
David și Victoria Beckham au împreună 4 copii

David Beckham se confruntă cu mânia internauților, după ce a publicat pe Instagram o imagine în care-și pupă discret fetița de șapte ani pe buze. Nu mult a trecut de la publicarea fotografiei, că oamenii i-au și "sărit în cap", catalogând gestul său drept "ciudat" și "nelalocul lui".

Fostul fotbalist în vârstă de 43 de ani are o relație foarte apropiată cu cei patru copii ai săi, iar singura lui fetiță, Harper, de șapte ani, care este și mezina familiei, este cea mai răsfățată. David a dus-o pe aceasta să patineze și a surprins un moment de drăgălășenie: un pupic care a inflamat rapid spiritele pe internet.

"Nu-mi pasă ce spun ceilalți despre faptul că un tată își pupă copilul pe buze, dar eu cred că este complet greșit", a scris un utilizator în secțiunea de comentarii, în timp ce altul a completat: "Este fiica ta. De ce o săruți pe buze? Acesta e un sărut pentru soția ta".

image
David și Victoria Beckham au împreună 4 copiiFoto: arhivă personală

Bineînțeles că au existat și destui susținători ai lui Beckham, care au luat gestul lui drept unul normal, o dovadă a afecțiunii pe care i-o poartă celei mici și a apropierii tată-fiică. "Mințile bolnave creează gânduri bolnave. Ar trebui să le fie rușine. Îmi place această poză! Tatăl și fiica se iubesc și au parte de distracție împreună. Nu poate fi mai bine de atât!", a sărit cineva să-l apere pe fostul fotbalist. "Cine poate crede că această imagine este ofensatoare?! Este propria lui fiică, pentru numele Domnului!" sau "Ce dovadă de iubire!" - au fost doar câteva dintre mesajele de apreciere publicate de fanii familiei Beckham.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub arsinel fii png
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Himars FOTO Shutterstock
replantare   foto spitalul mures jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg