David Beckham, foc şi pară din cauza fiului cel mare! Cine este mărul discordiei

image
Brookyn Beckham şi Hana Cross formează un cuplu din luna decembrie, 2018

David Beckham (44 ani) a uitat de vremurile în care petrecea până răsărea soarele, consumând diferite cantităţi de alcool şi fiind însoţit de prezenţe feminine fermecătoare! Fostul fotbalist este foarte nemulţumit de relaţia pe care fiul său cel mare, Brookyln o are cu un fotomodel pe nume Hana Cross, şi se teme că numele de Beckham va avea de suferit în urma poveştii de dragoste pe care tinerii o trăiesc prea intens. Iată care este motivul pentru care David nu mai vrea să audă nimic despre cea care i-a furat inima fiului său.

Brooklyn Beckham, în vârstă de 20 de ani, formează un cuplu alături de Hana Cross, un fotomodel cu doi ani în vârstă decât el, iar scânteile iubirii lor îi deranjează foarte mult pe părinţii fotografului aspirant care a părăsit cuibul părintesc din Londra pentru a studia la o facultate din prestigiu din Statele Unite ale Americii. David Beckham şi-a sfătuit fiul să uite de Hana, căci relaţia lor este una toxică, presărată cu diferite certuri pornite de la chestiuni insignifiante, iar disputele pornesc adesea din cauza consumului excesiv de alcool de către ambii porumbei.

image
Hana Cross şi Brooklyn sunt nelipsiţi de la petrecerile mondene Foto: captură video

Ultima lor ceartă a ajuns în paginilie publicaţiilor din Marea Britanie şi de peste Ocean, iar David şi Victoria de tem că legătura dintre Brookyn şi Hana este una care nu face decât să distrugă capitalul de imagine pe care familia Beckham l-a câştigat în timp prin muncă asiduă. Disputa dintre tineri a avut loc în timpul şederii lor la un hotel luxos din Franţa. În timpul prânzului, stropit din beluşug cu alcool, spiritele s-au încins, iar cei doi şi-au aruncat injurii. Nu este prima oară când se întâmplă aşa, Hana având o ieşire nervoasă recent, chiar pe covorul roşu de la renumit fetival de film, Cannes, relatează dailymail.co.uk.

Povestea a ajuns la urechile părinţilor, iar David, deşi nu doreşte să intervină în relaţia lor, este profund nemulţumit de influenţa pe care Hana o are asupra fiului său iubit. David ştie că dragostea în tinereţe este dificilă, dar nu doreşte ca certurile publice să devină  ceva la ordinea zilei. Preferă să îi ofere sfaturi, dar este destul de clar că el şi Victoria nu sunt fani ai Hanei, a declarat un apropiat al familiei Beckham, potrivit publicaţiei dailymail.co.uk.

Brooklyn Beckham, îndrăgostit până peste cap

image
Hana Cross şi Brooklyn sunt nelipsiţi de la petrecerile mondene

În timp ce părinţii sunt îngrijoraţi pentru el, Brooklyn pare să fie lipsit de griji şi să nu se gândească prea mult la micile neînţelegeri pe care le are cu frumoasa iubită. Din contră, viitorul fotograf încarcă regulat pe pagina personală de Instagram imagini în care apare, în ipostaze pline de afecţiune, alături de Hana. Ultima fotografie demonstrează că fiul cel mare al familiei Beckham este îndrăgostit până peste cap şi nu are intenţia de a acorda prea mare atenţiei semnalelor de alarmă trase de părinţi.

Cine este Hana Cross?

Hana Cross este un model de succes, cu doi ani mai mare decât Brooklyn Beckam. Ea a semnat mai multe contracte, trei dintre ele cu niște agenții foarte importante în industria modei. Select Model Management, The Lions și Premium Models sunt doar trei dintre agențiile cu care modelul colaborează.

Citeşte şi

Cel mai cool cuplu al momentului! Cum își arată iubirea Brooklyn Beckham și Hana Cross

Așchia nu sare departe de trunchi! Fiul cel mare al lui David Beckham se iubește cu un model

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
rafael nadal roger federer laver cup epa efe jpg
ostapenko dubai 19 feb 2022 foto epa efe
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg