David şi Victoria îl vor pe prinţul William ca naş al fetiţei lor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cuplul regal format din William şi Kate se află în fruntea listei cu potenţiali părinţi spirituali pentru fetiţa soţilor Beckham, ce va veni pe lume în curând.

Ducele şi ducesa de Cambridge, care se află în California în aceste zile, s-au întâlnit cu celebrul fotbalist englez la un dineu oficial organizat de Consulatul Britanic.

„Victoria şi-a dorit foarte mult să ajungă, dar este foarte obosită în aceste momente. V-a transmis multă dragoste amândurora", le-a spus Beckham celor doi, conform Daily Star.

simeon stalpnicul png

foto - Victoria, într-o fotografie recentă

Fosta Spice Girl este aşteptată să nască cel de-al patrulea copil al cuplului Beckham în aceste zile.

Un prieten al familiei Beckham a dezvăluit că cei doi îşi doresc foarte mult ca William şi Catherine să devină naşii fiicei lor.

„David şi Victoria au discutat deja de naşi şi amândoi se gândesc că ar fi minunat ca Will şi Kate să fie de acord", a precizat sursa.

Cuplul Beckham a fost invitat la 29 aprilie la nunta regală, iar Catherine se ştie că o admiră foarte mult pe superba Victoria.

William a năşit de trei ori până în prezent. E părintele spiritual al Prinţului Constantine Alexios al Greciei şi Danemarcei, al lui Tom Pettifer şi al lui Grace Emilie Claire van Custem.

De adăugat că Prinţul William are şase naşi.

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif