Decizie istorică! Casa de modă Versace nu va mai folosi blană în produsele sale


    Donatella Versace a renunţat la blana naturală în produsele eiFoto: arhivă personală
Donatella Versace a renunţat la blana naturală în produsele eiFoto: arhivă personală

Un subiect care adesea a creat controverse în rândul iubitorilor de animale este dezbătut în aceste zile la Milano. Directorul de creaţie, celebra Donatella Versace, a declarat recent în cadrul unui interviu acordat unei reviste britanice că va înceta să folosească blană în piesele vestimentare atât de căutate.

Vedeta a spus revistei 1843, deţinută de Economist Group, că în curând în nicio creaţie de-a sa nu se va mai găsi blană, fără a oferi, însă, alte detalii, scrie AFP.com. „Blană? Am încetat cu acest lucru. Nu vreau să omor animale pentru a crea modă. Nu este corect”, a spus Versace.

Sediul casei de modă Versace, aflat în oraşul italian Milano, nu a putut fi contactat de AFP, miercuri seară, pentru a oferi un punct de vedere.Potrivit revistei 1843, la momentul redactării interviului cu Donatella Versace, care a fost publicat online miercuri, site-ul casei de modă încă îşi îndemna clienţii să cumpere „haine din blană care întorc capete”.

Anterior, Versace a rezistat presiunii de a se alătura altor branduri de modă, precum Armani, Calvin Klein, Hugo Boss şi Ralph Lauren, care au eliminat din colecţiile lor produsele din blană.

Potrivit organizaţiei Humane Society International (HSI), care militează la nivel mondial pentru încetarea comerţului cu blană, Versace a vândut, de-a lungul timpului, produse din blana mai multor animale, precum nurcă şi câine raton.

De altfel, colecţia de toamnă/iarnă 2017 a casei de modă Versace a inclus haine cu blană de nurcă şi vulpe. 

shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Dan Negru, prezentoator Kanal D
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cabral dominicana jpg
culita sterp webp
Parasutistii comemorati la Jilava FOTO Fundatia Gavrila Ogoranu crop jpg
bautura - sticla vin - mahmureala FOTO 123RF
image
image
image
image
cub claudia patrascanu gabi badalau png
culita sterp webp
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png