Detectivii au găsit probe care ar putea dovedi cauza morții lui George Michael

simeon stalpnicul png
Detectivii sunt pe cale să descopere adevărata cauză a morții lui George MichaelFoto: Getty

A fost mobilizată o întreagă echipă de criminalistică pentru a investiga moartea lui George Michael. Detectivii au găsit probe care i-ar putea face să găsească adevărata cauză a decesului cântărețului.

Polițiștii au cerut unei agenții fotografice să predea toate imaginile făcute înainte de Crăciun în jurul locuinței lui George Michael pentru a afla cine a frecventat zona în acea perioadă, informează The Sun. Până acum, anchetatorii nu au investigat și casa cântărețului deoarece nu li s-a părut a stârni suspiciuni.

Acum, o echipă care se ocupă de investigarea cazurilor de crimă și viol, a fost mobilizată pentru a accelera ancheta după ce probele post-mortem s-au dovedit neconclusive. Detectivii vor să afle cum s-a comportat George Michael înainte de a fi găsit mort în propria casă chiar în noaptea de Crăciun și cine a venit și a plecat de la el.

Noua echipă de anchetatorii este de părere, în urma probeblor obținute, că celebrul cântăreț, a cărui avere se ridică la peste 100 de milioane de dolari, ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri.

A fost cercetat istoricul artistului cu privire la abuzul de droguri, iar un văr al superstarului a declarat că în 2015 a fost pus sub tratament pentru a se vindeca de dependența de cocaină. Din acest motiv, polițiștii nu exclud ca George Michael să fi decedat după o supradoză.

În continuare, detectivii vor să-l mai interogheze încă o dată pe iubitul cântărețului, Fadi Fawaz (40 de ani), care a declarat că l-a găsit pe George Michael deja mort în propria lui casă.

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
vladimir putin si bomba nucleara
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
Steagul ucrainean pe Insula Șerpilor FOTO Profimedia
accident motilor buun jpeg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg