Dezvăluire neașteptată! Emily Ratajkowski este bisexuală?: «Nu cred în heterosexualitate»

Ultima actualizare:

Superbul model Emily Ratajkowski, 31 de ani, a stârnit o serie de reacții din partea fanilor, după ce a dat de înțeles că ar fi bisexuală. Modelul, care a divorțat recent de soțul ei, a postat un clip pe TikTok, în care a dezvăluit, indirect, că are o preferință și pentru femei. Emily și-a recunoscut recent înclinația sexuală, într-un interviu pentru Harper's Bazaar.

 Emily Ratajkowski este bisexuală?: «Nu cred în heterosexualitate» FOTO Profimedia
Emily Ratajkowski este bisexuală?: «Nu cred în heterosexualitate» FOTO Profimedia

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Modelul, în vârstă de 31 de ani, tocmai a divorțat de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, după un mariaj de patru ani, din care a rezultat un fiu. 

Recent Emily Ratajkowski a agitat apele pe social-media, însă nu cu vreo poză incendiară, ci cu o dezvăluire la care puțini s-ar fi așteptat. Modelul a insinuat, într-un clip pe TikTok, că ar fi bisexuală. În filmulețul respectiv este scris: «Dacă deții o canapea verde, ești bisexuală», apoi Emily arată canapeaua enormă de culoare verde de la ea din casă. 

Postarea a generat o sumedenie de reacții, iar fanii chiar s-au întrebat dacă Emily Ratajkowski glumește sau într-adevăr a făcut o dezvăluire reală despre orientarea ei sexuală. Frumoasa vedetă a clarificat situația, într-un interviu recent, în care a recunoscut că nu crede în heterosexualitate. 

Cred că sexualitatea este un concept variabil. Nu prea cred că există oameni heterosexuali, a spus ea pentru Harper’s Bazaar, când a fost întrebată despre postarea de pe TikTok. „Prietena mea a venit și mi-a spus: «Ai văzut chestia aia cu canapeaua verde?” A râs de mine pentru că am o canapea verde enormă"

Emily Ratajkowski are o legătură cu Brad Pitt?

Emily Ratajkowski și soțul ei au divorțat anul acesta, iar vedeta a fost discretă în privința vieții amoroase. Surse de la Hollywood au dezvăluit că superbul model petrece mult timp în compania lui Brad Pitt. 

Emily Ratajkowski a declarat că de la separarea oficială de soț, la începutul lunii septembrie, a avut mai multe întâlniri, dar că la acest moment nu este implicată într-o relație stabilă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net