Doliu la Hollywood! A murit la 47 de ani unul dintre cei mai apreciaţi profesionişti din cinema

image
Paul Apted a lucrat două decenii în industria cinematografică

Paul Apted, un cunoscut editor de sunet de la Hollywood şi fiul cunoscutului regizor britanic Michael Apted, a decedat, vineri, la Los Angeles, la vârsta de 47 de ani, informează hollywoodreporter.com.

Paul Apted, care a lucrat atât la producţii cinematografice de mare anvergură, cât şi la pelicule mai mici, timp de peste două decenii, a murit în urma unui cancer la colon, conform unui purtător de cuvânt al familiei acestuia.

Recent, Paul Apted a lucrat la pelicule precum "Wolverine/ The Wolverine", "Hoţul de cărţi/ The Book Thief" şi "Sub aceeaşi stea/ The Fault in Our Stars".

De asemenea, acesta a făcut echipă cu tatăl său la filme precum "Nell cea sălbatică/ Nell" (1994), "Soluţii Extreme/ Extreme Measures" (1996) şi "Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi/ Chronicles of Narnia: Voyage of the Dawn Treader" (2010).

image
Paul Apted a lucrat două decenii în industria cinematografică

Tatăl său, Michael Apted, a regizat şi peliculele "Printre Gorile/ Gorillas in the Mist" (1988), cu Sigourney Weaver, "Lumea nu e de ajuns/ The World Is Not Enough" (1999), cel de-al 19-lea film cu James Bond, în care Pierce Brosnan l-a interpretat pe agentul 007, şi "Valul perfect/ Chasing Mavericks" (2012), cu Gerard Butler.

Paul Apted a fost căsătorit timp de aproape opt ani cu soţia lui, Gemma, cu care a avut doi copii, Thomas şi Rose. Totodată, lui Paul Apted i-au supravieţuit doi fraţi, Jim şi John, şi o soră, Lily.

O ceremonie în memoria lui Paul Apted se va desfăşura pe 13 iulie, în Los Angeles, urmând ca funerariile acestuia să aibă loc ulterior, în Marea Britanie.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
meghan markle jpg
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
adolescenti foto shutterstock
image
image
image
image
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg