Donald Trump şi-a angajat ginerele şi fiica la Casa Albă! Cine urmează?

simeon stalpnicul png
Ivanka va îndeplini rolul de „ochi şi urechi” pentru Donald Trump

Donald Trump pare că vrea să-şi angajeze toate rudele la Casa Albă. Actualul preşedinte al Americii l-a pus consilier principal pe ginerele său, Jared Kushner. Recent a anunţat că şi fiica sa va primi un birou în “Aripa de Vest”. Zis şi făcut!

Iniţial, fiica lui Trump a spus că nu va beneficia de un titlu oficial atât timp cât va munci în aripa vestică, dar s-a decis să accepte titlul de asistent al preşedintelui tocmai pentru a îndepărta îngrijorările cu privire la normele etice pe care un angajat federal e obligat să le respecte.

Ivanka (35 de ani) va avea rol de consilier sfătuitor, nu va primi salariu, dar va avea acces la informaţiile clasificate, scrie CNN.

Conflict de interese la Casa Albă

Americanii sunt supăraţi şi li se pare inacceptabil ca un preşedinte să-şi angajeze rudele la Casa Albă. Mai mult, se aşteaptă ca republicanul să mai facă astfel de mutări neinspirate.

Ivanka are multă influenţă asupra tatălui său, iar soţul ei, Jared Kushner, e un consilier de rang înalt al preşedintelui.

Chiar dacă nu lucra oficial la Casa Albă, Ivanka a participat la o serie de întâlniri cu lideri ai unor mari puteri, precum premierul Justin Trudeau şi cancelarul german Angela Merkel.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
eduard novak
Depeche Mode afiș turneu Foto depechemode.com jpg
image
image
image
image
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg