Drama lui Celine Dion în încercarea de a avea un copil

În august anul trecut, Celine Dion a confirmat că aşteaptă un copil, dar fericirea ei şi a soţului său, Rene Angelil, a fost de scurtă durată. Doctorii au informat-o pe cântăreaţă că nu mai este însărcinată, veste care a răvăşit-o.

"Rene a răspuns la telefon, iar când am văzut lacrimi în ochii lui, am ştiut că nu este o veste bună. Încerci să faci tot ceea ce trebuie, eşti atent, te odihneşti, însă dezamăgirea te loveşte ca un val. Dar jur că voi încerca până voi reuşi", a spus Celine Dion, în documentarul intitulat "Through The Eyes Of The World", documentar ce include diferite momente din viaţa cântăreţei.

Tratamentul nu este deloc unul uşor pentru artistă, aşa cum mărturiseşte chiar ea: "Mi-am făcut singură injecţiile pentru fertilizare. Coapsele mele sunt pline de vânătăi şi de noduli de la acele lungi care pătrund până în muşchi. Nu vreau ca oamenii să mă privească cu compasiune, să spună "Săraca Celine", dar mă epuizează.

Uneori izbucnesc în lacrimi fără motiv. Eu şi soţul meu ne dorim un copil foarte mult şi aşteptarea rezultatului ne înnebuneşte", povesteşte Celine Dion.

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
FotoJet (4) jpg
cub anamaria prodan divorț png
cub alina sorescu png
 Harta cu oraşele din sud-estul Ucrainei - Centrala Nucleara Zaporojie - Mariupol -Donbas - Crimeea FOTO Shutterstock
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg