Drew Barrymore divorțează după aproape patru ani de căsnicie

Ultima actualizare:

    Drew și Will s-au căsătorit în 2012Foto: Getty
Drew și Will s-au căsătorit în 2012Foto: Getty

Deși credea că și-a găsit dragostea vieții, actrița Drew Barrymore (41 de ani) a decis ca după nici patru ani de mariaj să pună punct căsătoriei cu Will Kopelman, un consultant de artă cu care are două fetițe.

Potrivit unui comunicat apărut în presa americană și citat de Daily Mail, Drew și Will s-au separat deja și urmează să divorțeze, dar vor rămâne apropiați pentru cele două fiice, Frankie (3 ani) și Olive (1 an).

În luna decembrie a anului trecut, actrița povestea în UsWeekly că a învățat să facă anumite compromisuri pentru ca relația să meargă cum trebuie: "Compromisul este despre a te schimba pe tine pentru a fi mai bun, este o oportunitate de a deveni o persoană mai bună și de a funcționa mai bine. Lucrurile mici care pot fi schimbate fac o relație mai puternică", spunea la acea vreme Drew.

Barrymore și Kopelman s-au căsătorit în iunie 2012. În 1994, la doar 19 ani, actrița a fost măritată pentru doar două luni cu barmanul Jeremy Thomas, pentru ca în 2001 să se căsătorească din nou, de această dată cu actorul Tom Green, de care s-a despărțit după cinci luni.

image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png