Drew Barrymore: "Eram copilul gras care lua bătaie în fiecare zi"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Drew Barrymore se află de atâta timp în lumina reflectoarelor, că pare aproape imposibil să aibă doar 35 de ani! În ciuda vârstei, spiritul ei este asemeni unui copil.

"Chiar dacă am şi zile mai proaste, sunt, în general, o persoană optimistă. La cum au decurs lucrurile în viaţa mea aş fi putut deveni mai aspră, dar eu găsesc aceste persoane lipsite de umor. Şi cine vrea să fie o astfel de persoană?, a declarat Drew într-un interviu acordat Daily Mail.

Încă de când era bebeluş, tatăl ei, un actor alcoolic, şi-a părăsit familia şi a făcut mai multe vizite la închisoare din cauza problemelor cu drogurile.

Mama ei, o petrecăreaţă înrăită, o ducea pe Drew în cluburi când nu avea decât opt ani, iar la castinguri la nici un an. Cu toate acestea, a reuşit să treacă peste dificultăţi şi succesul pe care-l are la Hollywood spune multe despre puterea ei.

Actriţa a mărturisit că nu a dus viaţa unui copil obişnuit. "Am crescut într-o familie deschisă la aproape orice. Pentru că lucram, toţi prietenii mei erau adulţi. Am întâmpinat probleme la diferitele şcoli la care am mers pentru că eram cunoscută din filme şi eram copilul gras care lua bătaie în fiecare zi. Pe de altă parte, dacă treci peste toate astea, devii o persoană mai bună", spune Barrymore.

simeon stalpnicul png

La vârsta de nouă ani a băut pentru prima dată alcool, la 10 ani fuma marijuana, iar la 12 lua cocaină. La 13 ani a intrat într-un centru de dezintoxicare, iar după ce a ieşit, era refuzată la audiţii din cauza reputaţiei de petrecăreaţă.

A fost căsătorită de două ori - prima dată la 19 ani, cu proprietarul unui bar, căsătorie ce a luat sfârşit după nouă săptămâni. Nici a doua căsătorie, cu comediantul Tom Green, nu a fost reuşită. A divorţat după 5 luni.

Cu uşurinţă putea deveni o cauză pierdută, dar a avut tăria de a lupta pentru viitorul ei. Acum, tot ce-şi doreşte Drew Barrymore este "un pui de somn lung", în care să se refacă după un program încărcat de filmări la "Everybody’s Fine", unde a jucat alături de Robert De Niro.

image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png