Drew Barrymore, închisă într-o clinică de psihiatrie la 13 ani. „A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

Ultima actualizare:

    Drew Barrymore: „Jumătate din clădire era alocată copiilorclickpentrufemei.ro
Drew Barrymore: „Jumătate din clădire era alocată copiilorclickpentrufemei.ro

Actriţa hollywoodiană a avut, cu siguranţă, o viaţă plină de suişuri şi coborâşuri. La numai 11 ani, avea deja probleme cu alcoolul, iar, la 13, era dependentă de droguri. „Frecventam doar cluburile şi nu mai apucam să trec pe la şcoală. Furam maşina mamei şi mergeam la distracţie. Îmi pierdusem complet controlul!”, a dezvăluit vedeta de 46 de ani, la the Howard Stern Show, pe SiriusXM.

Comportamentul rebel al lui Drew a fost efectul direct al succesului pe care actriţa l-a avut de timpuriu. La numai 11 luni, a apărut într-o reclamă la mâncare pentru câini şi, de-atunci, n-a mai durat mult până să cucerească întreaga lume cu farmecul ei în filmul E.T. the Extra-Terrestrial (1982).

“De cele mai multe ori mă distram de minune în adolescenţă, însă altă dată ajungeam să răbufnesc atât de mult, încât eram băgată în chestia aia”, dezvăluie Barrymore făcând timid referire la clinica de psihiatrie pe care a vizitat-o adesea în tinereţea ei zbuciumată. Pentru a fi mai explicită, a adăugat că „chestia aia” era, cum bine anticipam, spitalul de boli mentale unde şi-a petrecut nu mai puţin de 18 luni.

Citește aici detalii incredibile despre adolescența cu probleme a celebrei Drew Barrymore!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net