Drew Barrymore nu a mai avut un iubit de 5 ani

Ultima actualizare:

    Drew s-a dedicat întru totul meseriei de mamăFoto: Instagram
Drew s-a dedicat întru totul meseriei de mamăFoto: Instagram

Actrița Drew Barrymore (45 de ani) nu a mai avut de cinci ani un iubit. Ea spune că a decis că nu se va mai mărita niciodată.

Drew Barrymore nu mai avut un iubit de 5 ani. Ea a declarat recent că divorțul de Will Kopelman, din 2016, i-a pus capac. Practic, ea s-a despărțit de el din 2015. De atunci nu a mai ieșit cu nici un bărbat. În 2018, Drew a renunțat la toate conturile de pe site-urile de matrimoniale și relații și îi urmează sfatul lui Jane Fonda: evită cât de mult poate bărbații. Vedeta a fost căsătorită cu Jeremy Thomas , între 1994 și 1995, cu Tom Green între 2001 și 2002, și cu Will Kopelman din 2012 până în 2016. Ea spune că nu se mai mărită fiindcă ”nu mai vrea să aibă o astfel de legătură”. Într-atât a fost de dezamăgită de legăturile pe care le-a avut cu cei trei soți. Vedeta, care are o avere de 125 de milioane de dolari, a subliniat că e convinsă că e mai ușor să treci printr-o ruptură într-o relație, decât printr-un divorț. Drew are două fete, Olive, de șapte ani, și Frankie, în vârstă de șase ani.

Drew Barrymore reunţă la carieră! Află de ce!

Iată secretele lui Drew Barrymore, care, la 45 de ani se simte ca la 20 de ani

Actrița a fost dependentă de droguri

În 2016, Drew a finalizat divorţul de al treilea soţ, Will Kopelman, tatăl celor două fete, după 4 ani de căsnicie. Amândoi au decis să rămână prieteni, de dragul fiicelor. Cauza despărţirii e secretă. Drew Barrymore a devenit celebră la numai 7 ani, în filmul “E.T. Extraterestrul”.  S-a bucurat de succes apoi datorită rolurilor din “Ţipi... sau fugi”,  “Toţi spun: Te iubesc!”, “O iubire ca-n poveşti”, “Îngerii lui Charlie”. Pentru rolul din “Grey Gardens”, din 2009, primeşte Globul de aur. În “Amor la distanţă”, din 2010, are ultimul rol mai important. Celebritatea precoce nu i-a fost benefică. A început să bea la 9 ani. A fumat cannabis de la 10 ani şi de la 12 ani a încercat cocaina. Petrecerile ei de pomină şi două tentative de sinucidere au ţinut prima pagină a ziarelor. Acum și-a revenit și vrea să dedice întreagaviață creșterii celor două fiice ale sale. Drew Barrymore nu a mai avut un iubit de  cinci ani.

image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png