După ce l-a părăsit soția, Brian Austin Green le răspunde răutăcioșilor: ”Nu schimb femeile ca pe șosete”

Ultima actualizare:

    Brian Austin Green, 47 de ani, încearcă să își refacă viața după căsnicia de 10 anifoto: Gettyimages
Brian Austin Green, 47 de ani, încearcă să își refacă viața după căsnicia de 10 anifoto: Gettyimages

Brian Austin Green se află în plin proces de divorț. După ce soția lui Megan Fox, 34 de ani, s-a mutat cu muzicianul Machine Gun Kelly, 30 de ani, Brian, în vârstă de 47 de ani, a fost văzut cu fotomodelele Courtney Stodden, 25 de ani și Tina Louise, 39 de ani. Recent, însă, actorul din serialul ”Beverly Hills 90210” vine să se justifice: ”nu schimb femeile ca pe șosete și nu am relații pasagere”.

Brian Austin Green, în vârstă de 47 de ani, insistă că nu este ”o persoană de joasă speță” care se cuplează cu fel de fel de tinere pentru a trece mai ușor peste drama divorțului sau pentru a-și face geloasă fosta soție. Green a fost acuzat de răutăcioși că își folosește contul de Instagram pe post de platformă de matrimoniale. El a fost văzut în ultimele săptămâni în compania a două fotomodele: Courtney Stodden, 25 de ani și Tina Louise, de 39 de ani. Brian și Megan Fox s-au despărțit în mai, la scurt timp după încetarea carantinei impuse de pandemia de COVID-19.

Citește și:

Actorul Brian Austin Green confirmă divorțul de Megan Fox. ”O voi iubi mereu”

Brian Austin Green este distrus după despărțirea de Megan Fox

După o căsnicie de 10 ani, Megan Fox s-a mutat cu iubitul

Într-un interviu acordat pentru Dax Holt și Adam Glyn pe podcast-ul ”Hollywood Raw”, Green a declarat: ”Ce fac oamenii atunci când încheie o relație: își dau întâlniri cu alte persoane. Vorbesc de obicei cu mai multe femei, se folosesc de agenții matrimoniale, merg la mai multe întâlniri și schimbă femeile ca pe șosete până își găsesc partenera potrivită. Nu încerc să păcălesc pe nimeni, nu am relații serioase însă încerc să trec peste drama divorțului”. Megan Fox s-a mutat încă din luna mai cu iubitul ei Machine Gun Kelly de care s-a îndrăgostit la filmările unui videoclip. Megan și Brian au trei copii împreună: Noah, 7 ani, Bodhi, 6 ani și Journey, 3 ani. Brian mai are un băiat, Kassius, de 18 ani din relația cu Vanessa Marcil. Green a explicat că ”le=a cunoscut de pe Instagram pe cele două fotomodele și că acestea l-au abordat după ce au aflat că este iar singur”.

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el