Dureros! Colegii din celebrul serial „Friends” l-au condus pe ultimul drum pe actorul Matthew Perry

Ultima actualizare:

Celebrul actor, cunoscut pentru rolul lui Chandler din faimosul serial „Friends”, Matthew Perry, care a murit în urmă cu o săptămână la vârsta de 54 de ani, a fost înmormântat vineri, 3 noiembrie, într-un cimitir din Los Angeles. Colegii acestuia, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox şi Lisa Kudrow, au fost prezenţi la eveniment, împreună cu familia și prietenii, pentru un ultim rămas-bun.

Vedetele din „Friends”, prezente la înmormântarea actorului Matthew Perry / Foto: Arhiva Click!
Vedetele din „Friends”, prezente la înmormântarea actorului Matthew Perry / Foto: Arhiva Click!

Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox şi Lisa Kudrow, au fost prezenți la înmormântarea privată a actorului Matthew Perry, care a avut loc la Forest Lawn Memorial Park, locul unde sunt înmormântate și alte vedete de la Hollywood, precum Paul Walker, Carrie Fisher, Debbie Reynolds, Michael Jackson, Elisabeth Taylor şi Nipsey Hussle.

Persoanele îndoliate s-au întâlnit la cimitirul Forest Lawn Memorial Park, din cartierul Hollywood Hills, Los Angeles, situat la mai puțin de un kilometru și jumătate de studioul Warner Bros, unde a fost filmat celebrul serial „Friends”. Ceremonia de înmormântare a început la ora 15.00, înainte de a se încheia în jurul orei 17.00. În total, circa 20 de persoane au fost prezente la înmormântare, printre care și tatăl actorului, John Bennett Perry, tatăl vitreg al acestuia, Keith Morrison, și mama Suzanne Morrison, potrivit TMZ.

„Suntem complet devastați ...”

Matthew Perry s-a stins din viață pe data de 28 octombrie, la vârsta de 54 de ani. La două zile după moartea actorului, colegii săi din „Friends” au transmis un scurt mesaj comun în care se arătau devastați de pierderea suferită:

„Suntem complet devastați de pierderea lui Matthew. Nu eram doar colegi de platou. Eram familie. Sunt atât de multe de spus, dar acum avem nevoie să jelim și să procesăm această pierdere de neînțeles.

În timp, vom avea mai multe de spus, atunci când vom putea. Acum, gândurile și iubirea noastră sunt îndreptate către familia lui Matty, prietenii lui și toți cei care l-au iubit, în întreaga lume”, este mesajul semnat de Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și Davis Schiwimmer, cei care timp de 10 ani au fost prietenii lui Chandler Bing, rol pentru care Matthew Perry a fost nominalizat la Emmy în 2002.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net