Elizabeth Hurley chiar nu îmbătrâneşte!

Ultima actualizare:

    2016: Arată la fel de  bine ca în urmă  cu 20 de aniFotografii: Guliver Getty Images/ Hepta
2016: Arată la fel de bine ca în urmă cu 20 de aniFotografii: Guliver Getty Images/ Hepta

La fel de frumoasă şi provocatoare! Actriţa britanică Elizabeth Hurley, cunoscută mai ales din filmul “Pact cu diavoliţa”, nu s-a schimbat deloc de la debut şi până azi. Este la fel de sexy şi suplă.

Nu şi-a făcut operaţii estetice, în afară de faptul că şi-a pus silicoane. Şi, cu toate acestea, Elizabeth Hurley (51 de ani) se păstrează la fel de ispititoare precum în anii 1990, când a debutat în cinema. Nu are riduri şi are aceeaşi siluetă de invidiat şi aceleaşi forme apetisante dintotdeauna. Medicul nutriţionist i-a interzis să mai bea cafea şi vin, dacă vrea să nu-şi strice tenul şi să nu se îngraşe. S-a conformat şi acum bea doar vodcă în care pune apă minerală şi  lămâie. Însă nu poate renunţa sub nici o formă la alcool.

2006: Făcea furori în  serialul TV  “Project Catwalk”
2006: Făcea furori în serialul TV “Project Catwalk”

După ce l-a născut pe fiul ei, Damian, în 2002, a început să aibă mare grijă la dietă. Nu mănâncă decât o singură masă pe zi, la prânz, multe fructe şi legume, carne de pasăre şi peşte. Nu pune gura pe dulciuri. Numai de Sărbători îşi permite o tabletă de ciocolată ecologică sau o linguriţă de îngheţată. Face zilnic gimnastică şi doarme opt ore pe noapte, însă adesea se duce înfometată la culcare. Actriţa s-a făcut remarcată datorită rolurilor din filmele: “Pact cu diavoliţa” (2000), “Marţianul meu sonat” (1999), “Austin Powers, spionul care mi-a tras-o” (1999), “Austin Powers şi Organizaţia secretă” (1997), “Samson şi Dalila” (1996). Are o avere de 35 milioane $. 

1996: Era în plină  vogă ca actriţă
1996: Era în plină vogă ca actriţă

Nu are noroc în dragoste

Deşi arată aşa de bine, Elizabeth Hurley e singură. “În majoritate, bărbaţii pe care îi găsesc au foste soţii, foste iubite şi copii. E greu să mai găseşti un bărbat fără obligaţii de vârsta mea”, spune vedeta, care nu vrea să-şi încerce norocul cu tinerei. Actriţa are un fiu, Damien, de 14 ani, din relaţia cu miliardarul american Steve Bing. A fost căsătorită cu omul de afaceri Arun Nayar, între 2007 şi 2011, a avut relaţii cu actorul Hugh Grant între 1987-2000 şi cu jucătorul de cricket Shane Warne, între 2010-2013.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net