Elon Musk are un set de gemeni şi unul de tripleţi. Ce fel de tată e cel mai bogat om de pe pământ?


    Musk se consideră tată de 7 băieţi clickpentrufemei.ro
Musk se consideră tată de 7 băieţi clickpentrufemei.ro

Anul acesta a devenit cel mai bogat om din lume, ajungând la o avere de 185 de miliarde de dolari, însă adevărata lui „comoară” se află acasă, unde îl aşteaptă nu mai puţin de şase copii. Cel mai mic dintre ei este X Æ A-XII, un băieţel de 9 luni alături de care inventatorul plăţii Paypal, al maşinilor Tesla, al companiei SpaceX şi al rachetelor Falcon s-a lăsat fotografiat weekendul care a trecut.

Imaginea postată de Elon pe contul său de Twitter, pe 6 februarie, a stârnit mare admiraţie din partea celor 48 de milioane de fani virtuali ai lui. În fotografia cu pricina, Musk încearcă să aibă o conversaţie la telefon în timp ce fiul său cel mic îl trage de tricou. Legătura dintre cei doi este pe cât de firească, pe atât de adorabilă, mai ales având în vedere declaraţiile deloc drăguţe pe care le-a făcut faimosul tătic cu privire la paternitate.

Directorul Tesla şi partenera lui de viaţă, cântăreaţa Grimes au devenit părinţi în mai 2020, când a venit pe lume simpaticul X AE A-XII Musk. Numele micuţului a fost iniţial X Æ A-12 Musk, însă a trebuit modificat cu cifre romane deoarece legislaţia californiană nu permite folosirea de numere în numele oamenilor. Pe lângă X Æ A-12, miliardarul mai are cinci fii adolescenţi, concepuţi cu fosta lui soţie, Justine Wilson.

Citește aici ce fel de tată e cel mai bogat om de pe pământ?

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
alexandra dinub jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png