Elton John îşi vinde hainele din dulap


    Elton John şi partenerul său David Furnish
Elton John şi partenerul său David Furnish

Cântăreţul englez de muzică pop, Elton John, vinde începând cu această sâmbătă, într-un magazin amenajat special la Londra, mii de haine, inclusiv costume de scenă, şi accesorii provenind din propria sa garderobă şi din aceea a partenerului său David Furnish.

Elegantul magazin, situat în centrul capitalei britanice, a fost inaugurat oficial vineri de Elton John şi de partenerul său şi va rămâne deschis până la 19 decembrie, dacă stocul nu se epuizează mai devreme.

Cu ocazia acestei acţiuni "Out of the Closet", clienţii sau fanii vor avea ocazia să plece cu mii de haine, sute de perechi de pantofi, ochelari, curele şi chiar cu valize folosite de Elton John, cunoscut pentru extravaganţele sale vestimentare. De asemenea, ei vor putea pune mâna pe cămăşile Dior ale lui David Furnish.

Aceasta este cea de a cincea vânzare pe care interpretul englez o organizează în beneficiul fundaţiei sale de luptă împotriva SIDA. Ultima a avut loc în 2002 tot la Londra şi a adus 400.000 de lire sterline (442.000 euro, în prezent) în urma vânzării a aproximativ 15.000 de articole.

"Continuăm să ne bucurăm de o primire fantastică din partea publicului - cred că ideea ca articolele pe care le cumpărăm şi le apreciem cu toţii să poată ajuta pe cineva aflat în stare de mare dificultate, în special în această perioadă a anului, face să vibreze coarda sensibilă", a declarat Elton John.

"Avem pentru prima dată în magazin ochelari de soare precum şi alte accesorii care vor fi nişte cadouri admirabile de Crăciun", a subliniat David Furnish.

Preţurile variază între 10 şi 2.000 de lire (11 - 2.210 euro) pentru articole ce poartă numele unor creatori celebri cum sunt Versace, Prada, McQueen, Dolce - Gabbana, Jean-Paul Gauthier, notează Agerpres.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
11 septembrie
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png